Gnider sig i hænderne over Caroline

Wimbledon tegner til at blive en rigtig god forretning ... for bookmakerne

Caroline Wozniackis og Williams-søstrenes exit fra Wimbledon var guf for spilleselskaberne. (Foto: AP)
Caroline Wozniackis og Williams-søstrenes exit fra Wimbledon var guf for spilleselskaberne. (Foto: AP)

En dag som i dag møder regnskabsafdelingen hos de store bookmakere tidligt ind for at kunne nå at tælle alle de penge, der blev tjent dagen før.

Sportsbettere elsker favoritter, så når både Serena og Venus Williams samt Caroline Wozniacki må forlade en stor turnering som Wimbledon tidligt, skæpper det godt i kassen.

- Med de nationale briller på var det en kedelig dag. Den danske sektion havde gerne sat en eftermiddag af til at se en kvartfinale mellem Sharapova mod Wozniacki.

- Set fra et forretningsmæssigt synspunkt var det derimod en ganske god dag. Umiddelbart kan vi ikke klage, konstaterer Per Marxen fra Unibet.

- Kigger man på den internationale vinkel, så har vi hele tiden haft Sharapova som favorit. Men nummer to og tre var Williams-søstrene, og så havde vi en meget høj risiko på Wozniacki, fortæller han.

Se også: Danskerne har blind tro på Caroline

Danske Spil kan heller ikke klage. Halvdelen af indskuddene på Wimbledon-vinderspil før turneringen var sat på Wozniacki.

For at spilleselskaberne rammer den helt store jackpot kræver det, at nogen slår Maria Sharapova. De kan dog stadig nå at tabe nogle af pengene tilbage til spillerne, da tennis er yderst populært, når det gælder livebetting.

Se også: Bruger du en one-ball-bookie?

0 kommentarer
Vis kommentarer