Vandt seks millioner ved et tilfælde

Heldigt: Kom til at indlevere samme kupon to gange til onsdagslotto

Vinderen spiller normalt femugers-kuponer, og ved et tilfælde kom de til at overlappe. (Foto: Sverre Houmb/Norsk Tipping)
Vinderen spiller normalt femugers-kuponer, og ved et tilfælde kom de til at overlappe. (Foto: Sverre Houmb/Norsk Tipping)

Jackpotpuljen i det fællesnordiske onsdagslotto på ti millioner kroner gik danskernes næser forbi, men i stedet tog en norsk kvinde sig af to førstepræmier på hver 3,3 millioner kroner.

Nu er der altid tilfældigheder, der afgør, hvem som trodser vindersandsynlighederne i lotto. Endnu mere tilfældigt var det, at kvinde havde to helt identiske femugers-kuponer.

- Hvem er det, som laver fis med mig, spurgte hun, da Norsk Tipping fik hul igennem på telefonen i aftes.

Hun har spillet online, så får logget ind på Norsk Tippings hjemmeside, som bekræfter, at hun ganske rigtigt har seks rigtige.

- Og jeg har jo indleveret de samme tal to gange! Jeg var inde på hjemmesiden i dag og indleverede den samme en gang til, så jeg har jo to ens kuponer, udbrød hun.

Heldige nordmænd

- Jeg opdagede godt nok, at den forrige stadig var med i spillet, men spillede den alligevel.

Den beslutning bonnede med i alt 6,6 millioner kroner til kvinden, hendes mand og barn.

Vinder nummer to i aftes var også nordmand.

Til gengæld blev SuperTallet ikke ramt, så der er en potentiel førstepræmie næste uge på 22 millioner kroner til en enlig dansk vinder.

Læs også: Lottomillionær: 'Troede det var en joke'

0 kommentarer
Vis kommentarer