Europas største jackpot

880 millioner kroner på spil i aftenens EuroMillions-trækning

Miss World-deltagere vifter med lottokuponer i forbindelse med udvidelsen af EuroMillions for nogle år siden. (Foto: AP)
Miss World-deltagere vifter med lottokuponer i forbindelse med udvidelsen af EuroMillions for nogle år siden. (Foto: AP)

Førstepræmier i lotto på op mod en millliard kroner er ikke noget, der eksisterer i Norden. Så lotto-spillere, som den kommende tid skal på sommerferie i Europa, bør kigge lidt nærmere på et af Europas største lotto-spil.

Sidst jackpotten blev ramt i EuroMillions var 20. maj, og med to ugentlige trækninger er førstepræmiepuljen ved at være svært overvægtig.

Til aftenens trækning lyder prognosen på 880 millioner kroner kroner til en enlig vinder.

Så hvis du enten selv befinder dig i nogle af de følgende lande, eller kender nogen, der gør det, så kan spillefugle med fordel kaste lidt euro ud af vinduet på.

EuroMillions kan spilles i Østrig, Belgien, Frankrig, Irland, Liechenstein, Monaco, Portugal, Spanien, Schweiz og Storbritannien.

En eventuel gevinst er skattefri for danskere, pånær hvis kupon er købt i Monaco eller Schweiz (fordi de ikke er medlem af EU).

Se også: Danske Spil klar til EuroJackpot

Rekordgevinsten i EuroMillions stammer fra maj 2009, hvor en anonym 25-årig spansk kvinde vandt €126 millioner.

0 kommentarer
Vis kommentarer