Vandt 86 mio: 'Det er jo helt sygt'

Mobilen var slukket, så Sverige store lottovinder gik rundt uvidende om sit store held

Den største gevinst, der er vundet i Drömvinsten er 214.595.981 kroner. Den gik til en spiller fra Helsingborg. (Foto: Colourbox)
Den største gevinst, der er vundet i Drömvinsten er 214.595.981 kroner. Den gik til en spiller fra Helsingborg. (Foto: Colourbox)

Efter nogle dages jagt på den sjettestørste lottovinder i Sveriges historie er det endelig lykkes for Svenska Spels vinderambassadør Pierre Jonsson at få overbragt det glade budskab til vinderen af weekendens 'Drömvinsten' på hele 105.315.432 svenske kroner.

De mange penge - ca. 86 millioner i danske kroner - går til en familie i Borås øst for Göteborg.

- Det er jo helt sygt. Jeg bliver aldeles svedig, sagde faderen i familien, da Svenska Spel endelig fik fat på ham.

- Nu skal jeg have samlet familien, så vi kan få snakket igennem, hvad der er sket. Det her kommer til at tage et stykke tid at forstå. Men først skal jeg have et brusebad, sagde vinderen, som ønsker at være anonym.

Helt ufatteligt

Den store gevinst blev vundet i lørdags, men var uvidende om sit held indtil i går.

- Vi har været væk, og jeg har haft mobilen slukket. Du ringer præcist, som jeg sidder og ser numrene på nettet. Jeg ser, hvad der står, og jeg hører, hvad du siger, men jeg kan slet ikke forstå, at vi har vundet over 105 millioner kroner, sagde vinderen.

Læs også: Tillykke, I har vundet 80 millioner!

Drömvinsten er Nordens største lottospil og fungerer som et ekstraspil til det normale lotto i Sverige. Statistisk set skal jackpotten kun rammes hver 40. uge. Med sine 1 til 336.227.681 ligger det heller ikke lige for at ramme de rigtige tal ...

0 kommentarer
Vis kommentarer