Ringe interesse for Island-kampen

Spillerne holder sig tilbage

Landsholdets kvalkampe er ikke så hotte hos spillerne, som de har været. (Foto: Lars Poulsen)
Landsholdets kvalkampe er ikke så hotte hos spillerne, som de har været. (Foto: Lars Poulsen)

Normalt er landskampe et af de mest eftertragtede spilobjekter for Danske Spils kunder, og især kval- og slutrundekampe ligger år for år højt på lister over de mest spillede kampe.

Lige nu indtager Champions League-finalen pladsen som årets hidtil mest spillede kamp på Den Lange, men der er ingen fare for, at kvalifikationskampen i morgen aften kommer til at trænge sig på i toppen af den liste.

Eller for den sags skyld i nærheden af andre større danske landskampe de seneste par år.

- Der er vi langt fra. Jeg vil tror, vi kommer til at omsætte for en 35-40 procent af en Champions League-finale, fortæller Brian Petersen, oddssætter ved Danske Spil.

- Ingen tvivl om, at folk generelt godt kan lide at spille på landskampe. Men der går noget af interessen for en kamp, hvis de ikke kan se den i fjernsynet, og der er en del, som ikke kan tage Canal9

- Omsætningen ligger under de store kampe. Hvis man sammenligner med Cypern og Island-kampene i efteråret, så er det nogenlunde det samme, siger oddssætteren.

Stor tillid til Danmark

Hos Danske Spil kan man få odds 1,60 på udesejren til Danmark, odds 3,70 på uafgjort og 5,20 gange pengene på et choknederlag til Olsen Banden. Tilliden er dog intakt hos dem, som har satset på kampen.

- Spillene har fordelt sig meget entydigt. Der er kun kommet småpenge, men 90 procent af dem er sat på Danmark, fortæller Brian Petersen.

De udenlandske bookmakere giver en smule mere tilbage på Danmark. Generelt mellem 1,67 og 1,73.

0 kommentarer
Vis kommentarer