Sensation, hvis finalepladsen kikser

Bookmakerne er stensikre på, at 'A Friend in London' klarer sig igennem aftenens semifinale

'A Friend in London' spås en sikker finaleplads og endda gode chancer for at vinde aftenens anden MGP-semifinale. (Foto: Ole Frederiksen)
'A Friend in London' spås en sikker finaleplads og endda gode chancer for at vinde aftenens anden MGP-semifinale. (Foto: Ole Frederiksen)

Hvis finalepladsen til det internationale Melodi Grand Prix kikser, vil det være decideret pinligt, mener 'A Friend in London'. Drengene bag det danske bidrag har dog ikke noget at frygte før aftenens semifinale, hvis man skal tro bookmakernes vurdering.

Både Danske Spil og de udenlandske bookmakere har Danmark blandt favoritterne til at vinde den anden semifinale og vurderer chancen for en finaleplads til at være minimum 85 procent.

- Det vil være en mindre sensation, hvis Danmark ikke når finalen. Oddssætterne kan ikke se, hvad der skulle kunne gå galt. Sangen er god nok. Showet tæller også meget, men så det skal være tre virkelig crappy minutter på scenen, hvis de ikke skal nå finalen, siger Per Marxen fra Unibet.

Selv om oddssætterne mest gør det i sport, så sidder der alligevel nogle europop-kyndige blandt dem.

- Sidste år havde Unibet 19 ud af 20 finalister rigtigt, praler han.

Danmark i finalen giver hos de fleste spilleselskaber under 1,10. Hos Danske Spil er sangen også en af de helt store favoritter og giver kun 1,04 gange pengene på en finaleplads.

Fire skal kæmpe om sejren

- Det er en ganske udmærket sang, som i forhold til resten af feltet skiller sig ud. Jeg ved fra prøverne, at de er gode på scenen. Og så er der fem-seks lande, der som jeg ser det, absolut ikke har en chance for at gå videre, siger oddssætter og MGP-ekspert Peter Emmike Rasmussen fra Danske Spil.

- Derudover er der så en tre-fire lande, som plejer at være sikre. Eksempelvis Sverige og Bosnien. Men det samme kunne man have sagt om Tyrkiet i den første semifinale, som overraskende blev slået ud, konstaterer han.

Ifølge bookmakerne kommer fire lande til at kæmpe om sejren i den anden semifinale: Bosnien (odds 4,00), Danmark (odds 5,00), Estland (odds 5,50) og Irland (odds 6,00).

0 kommentarer
Vis kommentarer