Holyfield vinder på knockout

Spilleselskaberne levner ikke Brian Nielsen ret mange chancer i morgen aften

Evander Holyfield slår Brian Nielsen, men det bliver ikke en kort kamp, lyder vurderingen fra Danske Spils oddsættere. (Foto: Lars Poulsen)
Evander Holyfield slår Brian Nielsen, men det bliver ikke en kort kamp, lyder vurderingen fra Danske Spils oddsættere. (Foto: Lars Poulsen)

20 kilo skulle Brian Nielsen have smidt, siden boksebamsen skiftede golfbanen i Sydspanien ud med træningslokalet og et comeback i ringen mod den tidligere verdensmester Evander Holyfield.

Før mødet i morgen aften mellem de to aldrende sværvægtere kommer det dog ikke som den helt store overraskelse, hvem der giver høje odds, og hvem der giver lave.

- Brian Nielsen har jo ikke bokset i snart ti år, hvorimod Evander Holyfield har holdt sig aktiv, selv om han også er ved at blive en gammel mand. Holyfield har været i ringen for nylig. Det eneste, jeg ved om Brian er, at han har spillet en del golf. Så Holyfield er storfavorit, konstaterer Lasse Erdmann, oddssætter ved Danske Spil.

Med odds 1,16 på Evander Holyfield ligger Danske Spil faktisk højere end stort set samtlige udenlandske bookmakere. En overraskende sejr til Brian Nielsen honoreres med 5,40 gange pengene, mens et uafgjort resultat bare er usandsynligt ...

KO-sejr til Holyfield

I stedet forventer oddsætteren en mellemlang kamp, der dog bliver afgjort før tid.

- Vi tror, det bliver en knockoutsejr til Evander Holyfield. Men ikke i første omgang. Holyfield er normalt en langsom starter, inden han får slået sig varm. Vi tror, kampen kommer til at gå over en 7.-8. omgange, siger Lasse Erdmann.

Hvis den danske boksebamse skal have en chance for at levere overraskelsen, så skal han ifølge Lasse Erdmann holde sig en ting for øje.

- Holyfield tager måske tager lidt for let på opgaven, og han fik en skade i øjet for nogle måneder siden, så måske kan Brian Nielsen vinde med en klassisk boksetaktik. Gå efter skaden og lav et lucky punch på øjet. Men kan ikke matche Holyfield hverken taktisk eller fysisk, konstaterer oddssætteren fra Danske Spil.

Foreløbigt er der hos Danske Spil satset mest på Holyfield-sejr i tredje omgang. Endnu er det dog ikke blevet til den helt store omsætning, men oddssætteren regner med langt flere spil i morgen, som hypen om kampen tager til.

1 af 2 Selv om Brian Nielsen er nået et langt stykke vej, siden han for en stund opgav pensionist-tilværelsen i Spanien, så forventer Danske Spil ikke, at han kan matche Evander Holyfields fysik. (Foto: Lars Poulsen)
2 af 2 Evander Holyfield slår Brian Nielsen, men det bliver ikke en kort kamp, lyder vurderingen fra Danske Spils oddsættere. (Foto: Lars Poulsen)
0 kommentarer
Vis kommentarer