Dommerfejl til 20 millioner

En svensk spiller er temmelig bitter på Mike Cairns ...

Spurs' Vedran Corluka og Gareth Bale brokker sig til linjedommer Mike Cairns over den udlignende scoring fra Chelsea, som aldrig burde have blevet anerkendt. (Foto: PA)
Spurs' Vedran Corluka og Gareth Bale brokker sig til linjedommer Mike Cairns over den udlignende scoring fra Chelsea, som aldrig burde have blevet anerkendt. (Foto: PA)

Linjedommer Mike Cairns er ikke en videre populær mand hos hverken fans af Tottenham Hotspur eller Manchester United, efter han i weekenden dømte Frank Lampards langskud inde over stregen, selv om tv-billeder efterfølgende viste med al tydelighed, at der ikke var mål.

En svensk tipper er heller ikke fan, kan Aftonbladet berette ...

Hvis målet var blevet annulleret, ville Tottenham have gået til pause med en føring på 1-0 og havde den holdt 2. halvleg ud, ville den svensker tipper være den eneste med 13 rigtige på Stryktipset.

I Sverige er den præstation 20 millioner (svenske) kroner værd!

Faktisk skulle Chelsea også bruge hjælp til at vinde kampen, da Salomon Kalou flirtede alvorligt med offside, da han scorede det afgørende mål til 2-1.

Nu vil den kyniske læser sikkert mene, at der er en del hvis-og-hvis-udfordringer, hvis den svenske tippers 20 millioner skulle have været til udbetaling. Men så har de næppe prøvet den smertefulde oplevelse af at få revet gevinster ud af hænderne efter dommerfejl eller i en Bayern-lang overtid ...

Ramte stadig 13 rigtige

Tipperen fra Ystad fik dog et lille plaster på såret med dommerfejl nummer to.

Han havde nemlig spillet 64 rækker med seks matematiske halvgarderinger og placeret en 1-2-kombination ud for Chelsea-Tottenham.

Så 13 rigtige kunne han stadig præstere - der var bare nogle flere tippere om at dele førstepræmiepuljen. I stedet for det 20 millioner kan han i stedet hæve 940.000 svenske kroner.

1 af 2 Tottenham-målmand Heurelho Gomes havde sin andel i målet ... men bolden slap aldrig linjen. (Foto: Fotosports)
2 af 2 Spurs' Vedran Corluka og Gareth Bale brokker sig til linjedommer Mike Cairns over den udlignende scoring fra Chelsea, som aldrig burde have blevet anerkendt. (Foto: PA)
0 kommentarer
Vis kommentarer