Hiddink spøger i Chelsea

Bookmakerne tvivler på Ancelottis fremtid i London-klubben

De britiske bookmakere tror, at Guus Hiddink er på vej tilbage til Chelsea, og at Carlo Ancelotti er på vej ud. (Foto: AP)
De britiske bookmakere tror, at Guus Hiddink er på vej tilbage til Chelsea, og at Carlo Ancelotti er på vej ud. (Foto: AP)

Reaktionen på Chelseas Champions League-exit i aftes var til at få øje på hos bookmakerne.

De regner ikke med at Roman Abramovic vil se let på, at det endnu et år glipper for de blå at vinde russerens yndlingsturnering samtidig med, at mesterskabet i England er uden for rækkevidde.

Flere af de britiske bookmakere nedjusterede efterfølgende odds på, at Chelsea-manager Carlo Ancelotti er den næste Premier League-træner, som må forlade sin post.

Læs også:Fyring truer Chelsea-boss

Eksempelvis gav i en Ancelotti-fyring i går odds 17 hos William Hill - i dag kan man kun få odds 6. Skybet er helt nede i 4,50. Blackburns Steve Kean er dog fortsat den manager, der vurderes til at være i størst fare for at få sparket.

Hos William Hill har man desuden sænket odds en Ancelotti-special. Der gives kun odds 1,33 på, at han forlader Stamford Bridge til sommer, selv om der resterer 14 måneder af kontrakten.

Guus og José
Samtidig åbnede flere bookmakere spil på den næste permanente Chelsea-manager.

Her skiller to navne sig ud.

Den nuværende Tyrkiet-landstræner Guus Hiddink er klar favorit til tre gange pengene. Hollænderen har tidligere siddet på Chelseas bænk i en periode, hvor han også var russisk landstræner. Det var i foråret 2009, efter brasilianske Luiz Felipe Scolari blev fyret.

Næststørste favorit er en vis José Mourinho, som forlod klubben i eftersommeren 2007.