Efter 21 år var der gevinst!

Nybagt lotto-millionær: Efter at have spillet de samme tal siden lottos start, ramte en kvinde fra Næstved syv rigtige

En ny bolig er næste projekt for en af de tre danskere, som i lørdags scorede 3.333.333 kroner for syv rigtige i lotto. (Foto: Danske Spil)
En ny bolig er næste projekt for en af de tre danskere, som i lørdags scorede 3.333.333 kroner for syv rigtige i lotto. (Foto: Danske Spil)

Alt godt kommer til den, der venter, lyder et gammelt mundheld.

Og det skulle i weekenden vise sig sandt for en kvinde fra Næstved. Siden 1989 og lottos start har hun troligt spillet de samme tal på en 5-ugers kamp. Heldigt for hende holdt hun ved, for i lørdags var den der.

3.333.369 kroner inklusiv følgepræmier kan den heldige vinder nu forsøde tilværelsen med.

- Da jeg opdagede, jeg havde vundet, hoppede mit hjerte en ekstra gang. Jeg har det stadig, som om det er noget, jeg har drømt, fortæller kvinden, der var en af tre lottomillionærer sidste weekend, til Danske Spil.

Siden lottos start er det kun blevet til mindre gevinster for sydsjællænderen, som ønsker at være anonym.

- Jeg fandt ud af det lørdag aften ved halv syv-tiden. Jeg tjekker altid tallene på tekst-tv, skriver dem ned og finder så min kupon frem. Jeg tror, jeg har kontrolleret den mindst 100 gange, fortæller hun.

Skal se på ny bolig

- Jeg blev nødt til at ringe til en ven og bede ham om at kontrollere den. Jeg tror ikke på det, sagde jeg til ham. Men han sagde, at den var god nok.

Seks dage efter hun ramte de gevinstgivende tal, er hendes held ved at gå op for hende ... og det er også blevet fejret.

- Jeg startede med at købe mig et nyt ur, og det næste projekt er en ny bolig, siger Danmarks seneste lotto-millionær.