Sådan fungerer Asian Handicap

Oddsskole: Her er principperne bag den populære handicap-variant

Ved første blik kan Asian Handicap virke overskueligt, men for især professionelle sportsbettere er det en meget populær form. Mange spilleselskaber udbyder Asian Handicap, og enkelte asiatiske selskaber udbyder ikke andet.

Hovedforskellen på almindeligt spil på fodbold og Asian Handicap er, at man i Asian Handicap fjerner muligheden for uafgjort ved at lægge et handicap på kampen.

Her er de mest almindelige handicap

0: Du spiller på sejr til det pågældende hold, men får indsatsen tilbage i tilfælde af uafgjort. Kaldes på engelsk ’draw no bet’ (DNB).

0 & -0,5 (-0,25): Du vinder, hvis dit hold vinder kampen. Ender kampen uafgjort får du halvdelen af din indsats tilbage. Simplificeret er det et spil på 0 og på -0,5

-0,5: Du vinder, hvis dit hold vinder kampen. Og taber hvis den ender uafgjort, eller det andet hold vinder. I princippet det samme som et singlespil. Husk derfor altid at dobbelttjekke oddset med 1-X-2, så de minimum er lige så godt.

+0,5: Du vinder, hvis dit hold vinder kampen eller spiller uafgjort. En halvgardering.

0 & +0,5 (+0,25): Du vinder, hvis dit hold vinder kampen. Ender kampen uafgjort får du halvdelen af din indsats tilbage og vinder på den anden halvdel. Simplificeret er det et spil på 0 og på +0,5.

-1: Du vinder, hvis dit hold vinder med to mål eller mere. Hvis de vinder med lige nøjagtigt ét mål, får du indsatsen tilbage. Uafgjort eller sejr til det andet hold, og du taber.

+1: Du vinder, hvis dit hold vinder, eller hvis kampen ender uafgjort. Hvis dit hold taber med præcis ét mål, får du din indsats tilbage. Du taber kun, hvis de taber med to eller flere mål.

-0,5 & -1 (-0,75): Du vinder, hvis dit hold vinder med to mål eller mere. Hvis det kun vinder med ét mål vinder du på den ene halvdel og får den anden halvdel tilbage. Simplificeret er det et spil på -0,5 og på -1.

+0,5 & +1 (+0,75): Du taber, hvis dit hold taber med to mål eller mere. Hvis de taber med et enkelt mål får du halvdelen af indsatsen tilbage og taber den anden halvdel. Simplificeret er det et spil på +0,5 og på +1.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen