Lottovinder: Nu skal jeg ha' en Audi

Mand fra Albertslund gik rundt i over et døgn uden at vide, at han havde vundet 18,5 millioner kroner

Hvilken Audi den heldige lottovinder vil have, melder historien ikke noget om, men med en gevinst på 18,5 mio. kroner er der i hvert fald råd til en ordentlig model. Her en A8. (Foto: Audi)
Hvilken Audi den heldige lottovinder vil have, melder historien ikke noget om, men med en gevinst på 18,5 mio. kroner er der i hvert fald råd til en ordentlig model. Her en A8. (Foto: Audi)

Der skulle gå over et døgn, før Danmarks seneste lottomillionær fandt ud af, at han var blevet 18.525.944 kroner rigere ved at ramme jokertallene i onsdagslotto.

- Jeg så trækningen i fjernsynet onsdag aften, og så også at der var en vinder på 18 millioner kroner. Min kvittering lå i min pung, men jeg gad ikke lige at hente den, så jeg vidste ikke, jeg havde vundet, fortæller den nybagte millionær til Danske Spil.

- Så jeg rendte rundt hele torsdagen på arbejdet uden at vide, at jeg var millionær. Jeg tjekkede først min kupon torsdag aften foran tekst-tv. Hjertet røg helt op i halsen, og jeg råbte til min kæreste, at vi havde vundet. Det troede hun ikke på. Jeg ryster stadig, fortæller han.

Han ønsker at være være anonym, men vil dog godt fortælle, at han er i 40'erne, og at han bor med sin kæreste og sine to børn i Albertslund uden for København.

Ekstra feriepenge

Kollegaerne er også klar over, at han har ramt jackpotten. De fik beskeden i dag, da han lige var forbi arbejde for at tage en ekstra fridag.

- Jeg går faktisk på ferie i dag, så det er jo fint med lidt ekstra feriepenge. Mon ikke der bliver råd til en ekstra iskage, griner han.

Den store gevinst ændrer ikke på de nuværende ferieplaner, men det kan godt være, at der bliver skejet lidt mere ud med rejserne til efteråret.

Udover det så står der en ting øverst på ønskesedlen.

- Jeg har altid sagt, at hvis jeg vinder i lotto, så skal jeg have min drømmebil, en Audi. Nu skal det være!

- Ellers har jeg ingen idé om, hvad pengene skal bruges til, men de skal i hvert fald forsøde tilværelsen, siger han.