Annonce:
Annonce:

Dansker vandt VM i backgammon

Lars 'Buster' Bentzon blev den femte danske verdensmester i backgammon

Danmark har  nu fem verdensmestre i backgammon. (Foto: Jacob Ehrbahn)
Danmark har nu fem verdensmestre i backgammon. (Foto: Jacob Ehrbahn)
Annonce:

Danmark har længe været kendt som lidt af en stormagt, når det gælder backgammon.

Sander Lylloff og pokerstjernen Gus Hansen regnes for at være blandt den absolutte verdenselite, når det gælder highstakes-backgammon, og tidligere har danske spillere også domineret det årlige VM som spilles i Monaco.

Her har Peter Jes Thomsen (1993), Mads Andersen (2002), Peter Hallberg (2004) og Lars Trabolt (2008) tidligere triumferet, og i weekenden kom den femte triumf, da Lars Bentzon i finalen slog Ricardo Malas i finalen.

Foruden titlen som verdensmester fulgte en præmiecheck på 450.000 kroner.

'Buster', som Lars Bentzon kaldes, er en kendt figur blandt danske spillere. Han er gode venner med blandt Morten Holm, Rasmus Nøhr og Gus Hansen, ligesom han var involveret i det danske Wauw Gaming.

Flere af hans backgammon-spillerende venner ernærer sig nu ved poker, men for Lars Bentzon er backgammon først og fremmest for hyggens skyld, og over for Pokernyhederne.com fastslår, at han ingen planer har om at slå sig på poker.

- Det kommer nok aldrig på tale. Jeg har prøvet med poker, og fik det specielt tæt ind på livet, da jeg arbejdede for Gustav (Lars Bentzon var tidligere manager for Gus Hansen), men der har jeg jo også set både op- og nedture, og det bliver i hvert fald aldrig i den størrelsesorden, at du kommer til at se mig spille.

- Du kommer altså ikke til at se mig spille de der €5000 buy-in-turneringer som f.eks. EPT'erne. Det kommer ikke på tale, med mindre nogle af drengene staker mig, siger han til Pokernyhederne.com.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: