Hun er verdens heldigste

63-årige Joan Ginther har for fjerde gang vundet en milliongevinst og runder nu en samlet præmiesum på 120 millioner kroner

Millioner triller en lind strøm hjem til Joan Ginther. Nu har hun for fjerde gang på 17 år vundet en milliongevinst. (Modelfoto: Colourbox)
Millioner triller en lind strøm hjem til Joan Ginther. Nu har hun for fjerde gang på 17 år vundet en milliongevinst. (Modelfoto: Colourbox)

Der er dem, der drømmer om at vinde en milliongevinst, og så er der de få, der rent faktisk får muligheden for at drømme om at gøre det mere end en gang.

Til sidstnævnte hører 63-årige Joan Ginther fra Las Vegas, der så til gengæld nu er oppe på ikke færre end fire milliongevinster. Samlet gevinst mere end 20 millioner dollar - svarende til cirka 120 milllioner danske kroner.

Turen med Fru Fortuna startede i 1993, hvor hun vandt 5,4 millioner dollar i lotto-spillet Lotto Texas. Hun valgte dengang at få pengene udbetalt over 19 år. I 2006 og 2008 fulgte så yderligere milliongevinster på skrabespil og nu har hun så taget den største gevinst af dem alle sammen med ti millioner dollar i endnu et skrabespil. I følge Texas Lottery er det den største enkeltstående gevinst, de nogensinde har udbetalt i et skrabespil.

Alle fire vinderspil købt i Texas, og to af dem i samme butik i barndomsbyen Bishop, hvor hun kommer regelmæssigt for at besøge sin far.

Sandsynligheden for at gøre Ginther bedriften efter er 1:200.000.000, vurderer eksperter over for avisen Daily Telegraph.

Joan Ginther har valgt at opretholde en så stor grad af anonymitet som muligt. Hun har valgt ikke at stille op til interview, så hendes vinderopskrift forbliver en hemmelighed ind til videre ...