Vuvuzelaerne blæser på kritikken

Bookmaker tror ikke på et forbud af VM-slutrundens mest irriterende indslag

Vuvuzelaerne er kommet for at blive under VM, vurderer bookmakeren Unibet. (Foto: Getty Images)
Vuvuzelaerne er kommet for at blive under VM, vurderer bookmakeren Unibet. (Foto: Getty Images)

Der må dæmpes for tv'et, hvis man er blevet træt af konstante lyd af hidsige bier fra VM i Sydafrika. De så omtalte Vuvuzela-horn bliver således ikke forbudt.

Det er i hvert fald bookmakeren Unibets umiddelbare vurdering. Her har man sat odds på, hvorvidt hornene bliver forbudt til bare én kamp under VM. Odds er ikke i vuvuzela-hadernes favør.

Der kan hentes beskedne odds 1,08 på at hornene forbliver et 'charmerende' indslag under kampene, mens et forbud udløser odds 6,50.

- Vuvuzelaerne er nok kommet for at blive, siger pressechef Per Marxen fra Unibet.

- FIFA ville jo have et VM til det afrikanske kontinent, og Vuvuzelaerne er altså en af de ting, der følger med, når man arrangerer VM her. At efterkomme ønsket - primært fra europæisk side - om at fjerne denne del af lydkulissen, vil på alle måder bliver betragtet som et nederlag for den mand, der fik sendt VM til Sydafrika, nemlig Sepp Blatter. Naturligvis kan presset fra de kommercielle rettighedshavere blive så stort, at selv mægtige FIFA ikke kan sidde det overhørigt, men lyden af hornene kommer til at følge tv-seerne frem til finalen.

VM-arrangørerne har da også ind til videre afvist et forbud, og tv-stationerne er nu i stedet begyndt at se på nye lydfiltre, der kan sortere noget af støjen fra i transmissionerne.

KOM HELT TÆT PÅ VM OG FÅ ALLE NYHEDERNE FRA SYDAFRIKA DIREKTE PÅ FACEBOOK

0 kommentarer
Vis kommentarer