De vandt 1,5 mia. kroner i lotto

Californisk par vandt den ottendestørste gevinst i Mega Millions' historie

Gilbert Cisneros og Jacki Wells Cisneros vandt 266.000.000 dollar i Mega Millions. (Foto: AP)
Gilbert Cisneros og Jacki Wells Cisneros vandt 266.000.000 dollar i Mega Millions. (Foto: AP)

Konen ville på Kentucky Fried Chicken, men hendes mand insiterede på at tage på L&L Hawaiian Barbecue i Pico Rivera i Californien. Det skulle vise sig at være en god idé, for det var her parret købte en lottokupon, der blev over halvanden milliard kroner værd.

Tirsdag bonnede kuponen ud med en gevinst på 266 millioner dollar, hvilket er den ottendestørste gevinst i Mega Millions historie - et lottospil, der spilles i 38 amerikanske stater.

Onsdag aften i USA trådte parret frem på tv.

Timingen kunne ikke være bedre for Gilbert Cisneros, som 14 dage tidligere havde mistet sit job, mens fruen Jacki Wells Cisneros arbejdede som freelancer for den lokale Los Angeles-afdeling af tv-stationen NBC.

Jacki Wells havde aftenvagt, da hun blev gjort opmærksom på, at puljen var udløst og vinderkuponen købt i Pico Rivera, så hun kunne ikke lade være med at vække sin mand, da hun kom hjem, for at få tjekket deres tal.

- Han (Gilbert) læste det fjerde og femte nummer og lige pludselig sagde han, jeg tror, vi har vundet. Jeg skreg bare og græd, fortæller Jacki Wells til amerikansk tv.

Gilbert prøvede at berolige sin kone.

- Klokken var to om natten, så jeg bad hende om at falde ned.

- Jeg sagde til hende, at hun skulle holde op med at råbe, og vi skulle være anonyme, men så meget for det, siger Gilbert Cisneros.

Hverdagen ændrede sig dog ikke mere end, at Jacki seks timer senere tog på arbejde igen.

De skal nu vælge, om de vil have beløbet udbetalt i rater over 25 år, eller om de vil have et engangsbeløb lige nu og her, som 'kun' er godt halvdelen af gevinsten.