Lottovinder gået under jorden

Les Scadding vandt 380 millioner kroner. Nu er hans liv et helvede, hævder søsteren

Ægteparret Les Scadding og Samantha Peachey-Scadding vandt 380 millioner kroner i 'Euro Millions'. (Foto: BBC)
Ægteparret Les Scadding og Samantha Peachey-Scadding vandt 380 millioner kroner i 'Euro Millions'. (Foto: BBC)

I begyndelsen af november vandt waliseren Les Scadding og hans hustru Samantha 380 millioner kroner i lottospillet 'EuroMillions', men på de seneste tre uger er hans liv blevet et rent helvede, siger søsteren Yvonne Stevens til 'The Star on Sunday'.

Hans adresse og telefonnummer havde floreret på nettet, og nu er den tidligere arbejdsløse mekaniker gået under jorden.

- At sige, at det har været traumatisk, er en underdrivelse. Jeg har forfærdelig ondt af Les. Hvis det ikke havde været så mange penge, ville folk måske have ladt ham i fred, siger hun til avisen.

- Men det hele er bare gået for vidt, og vi ved ikke, hvornår vi ser Les igen. Vi ved virkelig ikke, hvornår han kan komme ud af sit skjul.

- Jeg føler, jeg har mistet en bror. Jeg taler med ham, men ikke at kunne give ham et knus er forfærdeligt. Jeg er så tæt på ham og savner ham så meget, siger søsteren.

Hun kan også afsløre, at han har måttet få nyt telefonnummer (hvilket næppe kan overraske), og at hun havde håbet på en stor familiejul med Les og den bedre halvdel Samantha. Ligeledes skulle han have givet sine tre voksne børn fra første ægteskab store pengegaver (hvilket heller ikke kan overraske).

Festede med Motörhead

Men den slags historier skal tages med et gran salt, når kilden er The Star on Sunday.

Hvis der sidder et enkelt nationen!-medlem, som mener, at Ekstra Bladet engang kom til at stramme en overskrift, så er det ingenting i forhold til den avis.

Ekstra Bladet er nærmest tabloidernes Kristeligt Folkeblad i sammenligning med 'The Star on Sunday'. Selv 'The Sun' og deres søndagsudgave 'News of The World' er spejderdrenge i forhold til the Star.

Netop 'The Sun' kunne fornyligt berette om, hvordan Les Scadding, fru Samantha, venner og familie fejrede lottovinderens 59-årige fødselsdag i selskab med Lemmy og de andre medlemmer af Motörhead.

380 millioner kroner ind på bankbogen ville være en omvæltning for alle mennesker uden for Forbes top 400-liste.

Måske er søsteren blot en smule forsmået ...