Verdens bedste opringning

Troede en telefonsælger ville prakke ham noget på, men rent faktisk havde han vundet syv millioner kroner i lotto

Københavnsk mand troede han blev ringet op af en telefonsælger, da Danske Spil ville overbringe ham nyheden om, at han nu var syv millioner kroner rigere. (Foto: Søren Vesseltoft/Danske Spil)
Københavnsk mand troede han blev ringet op af en telefonsælger, da Danske Spil ville overbringe ham nyheden om, at han nu var syv millioner kroner rigere. (Foto: Søren Vesseltoft/Danske Spil)

Det er ingen hemmelighed, at de fleste børnefamilier er travle, og derfor er det ikke lige altid, at man får tjekket ugens lottotal.

En københavns mand i fyrrerne kan tale med på det. Faktisk tjekker han dem aldrig, selv om han spiller hver uge, for er der gevinst, bliver der sent en mail, men det er jo heller ikke lige altid, at man lige får læst dem.

- Jeg har haft mit abonnement i cirka et år. Tidligere købte jeg 5-ugers kuponer, men i en travl hverdag med børn, glemte jeg det ofte, fortæller manden, som ikke ønsker at stå frem med navn, til Danske Spil.

- Jeg blev ringet op af en medarbejder fra Danske Spil. Jeg troede, han ville sælge et eller andet, men han spurgte, om jeg sad ned. Og så fortalte han mig, at vi havde vundet over syv millioner kroner, fortæller manden, som var en af tre vindere i lørdagens trækning.

- Det er helt vanvittigt. Men om muligt verdens bedste opringning, siger han.

Konen lugtede lunten

Han prøvede at bevare lidt spænding til familien blev samlet om aftenen, mens fruen var ikke lige så nem at snyde.

- Jeg sagde det ikke til nogen. Jeg skrev bare en sms til min kone om, at hun havde en god nyhed i vente, som hun ikke kunne gætte. Og hun svarede tilbage og spurgte, om vi havde vundet i lotto, griner han.

Hverdagen skal dog forblive den samme. Børnene skal opdrages efter samme værdier på trods af, at der nu ligger over syv millioner kroner i skunken.

- Men gevinsten her giver os mulighed for at have noget mere tid sammen med dem, og det er noget af det, vi ønsker os mest, siger den glade vinder.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere