Liverpool pludselig klar favorit

Klubben er ude af Champions League, men bookmakerne tror på Liverpool som vinder af Europa League

David Ngog med sin scoring mod Debrecen sit til, at Liverpool fik chancen for at fortsætte i Champions League, men alligevel venter der kun Europa League til i det nye år. (Foto: Getty Images)
David Ngog med sin scoring mod Debrecen sit til, at Liverpool fik chancen for at fortsætte i Champions League, men alligevel venter der kun Europa League til i det nye år. (Foto: Getty Images)

Liverpools sæson har været alt andet end prangende, og selv for snart to måneder siden kunne der hentes odds 1,35 på, at klubben gik trofæ-løse gennem 2009/2010.

Efter afskeden med Champions League hopper den engelske traditionsklub dog ind som den klare favorit i Europa League.

Hos spillebørsen Betfair kan man i skrivende stund få pengene 7,6 gange igen på Liverpool som vinder af Europa League, mens Shaktar Donetsk er næststørste favorit til odds 13,5.

Før startfløjtet i går lå de største favoritter Shaktar, Benfica, Valencia, Roma, Werder Bremen og Hamburg alle 1-2,5 lavere, end før de rødblusede entrerede selskabet.

- Liverpools exit fra Champions League har med ét ændret markant på rollefordelingen i Europa League. I går var der en håndfuld hold, der blev spået samme chance for at vinde turneringen, men nu er Liverpool trods dårlige resultater storfavoritter til at vinde turneringen, siger Peter Weinreich, dansk manager for Betfair.

Klynger et hvert håb til Europa

Konkurrenten bet365 har dog stadig ikke den store fidus til Liverpool og tager klubbens exit et skridt videre ved at sænke oddset på, at Rafael Benitez holder hele sæsonen som træner i klubben fra 2,10 til 1,83.

- Liverpool har altid haft Champions League at falde tilbage på, men endnu et hjul er faldet af Benitez' vogn. Klubben begyndte sæsonen fulde af håb, og nu klynger de et hvert håb til den mindre glamourøse Europa League, siger Fred Bjurfjall fra Bet365.

Favoritterne til at vinde Europa League (Betfair)

Liverpool - odds 7,6

Shaktar Donetsk - odds 13,5

Valencia - odds 15

Benfica - odds 16,5

Roma - odds 17

Werder Bremen - odds 18,5

HSV - odds 19,5

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere