Beckenbauer kræver bettingreform

Den tyske fodboldlegende mener, at de mange alternative bettingmuligheder åbner op for snyd

Franz Beckenbauer vil have fjernet alle de alternative bettingmuligheder, så man mindsker mulighederne for snyd. (Foto: Getty Images)
Franz Beckenbauer vil have fjernet alle de alternative bettingmuligheder, så man mindsker mulighederne for snyd. (Foto: Getty Images)

Mens det meste af fodboldverdenen afventer detaljer om, hvem der har været involveret i den matchfixing-skandale, som tysk politi er i gang med at efterforske, så kræver Franz Beckenbauer en reform af bettingmulighederne hos de internationale bookmakere.

Han mener, at de mange bettingmuligheder åbner op for snyd.

- Jeg har altid troet, at det alene handlede om sejr, nederlag eller uafgjort. Jeg anede faktisk ikke, hvor mange former for spil, der er, forklarer den tyske fodboldlegende til tv-stationen Sky.

- Man kan spille på, hvem der først får et gråt hår, hvem får det første straffespark eller det første gule kort.

Den slags er alt for nemme at manipulere med, mener Beckenbauer, der derfor vil have disse muligheder fjernet fra udbuddet hos bookmakerne.

- De skulle forbydes.

Den igangværende efterforskning af matchfixing kredser omkring tyske klubber og spillere, men forgrener sig ud i mindst otte andre landre. Ud over kampe på lavere niveau, så efterforskes også kampe i UEFA-regi.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere