Bookmaker: Kent Nielsen er snart fortid

Bookmakeren Bet24 giver pengene 1,30 gange igen på, at Brøndbys Kent Nielsen er den næste træner, som bliver fyret i Superligaen

Thomas Thomasberg og John 'Faxe' Jensen har allerede fået silkesnoren i årets Superliga-sæson. Efter nederlaget til OB, regner Bet24 med, at Brøndbys Kent Nielsen bliver den næste. (Foto: Lars Poulsen)
Thomas Thomasberg og John 'Faxe' Jensen har allerede fået silkesnoren i årets Superliga-sæson. Efter nederlaget til OB, regner Bet24 med, at Brøndbys Kent Nielsen bliver den næste. (Foto: Lars Poulsen)

I Brøndby taler de stadig om guld til foråret, men hvordan det skal lade sig gøre, når man taber til tophold på hjemmebane, kan være svært at regne ud for både spillere og fans.

Morten 'Duncan' Ramussen havde løsningen, da han efter nederlaget til OB talte med Ekstra Bladet.

- Hvis vi vinder resten, ser det stadig godt ud, lød det optimistik fra angriberen.

Samme tro på Brøndbys evner har bookmakeren Bet24 ikke. Spilleselskabet har efter OB's sejr i Brøndby igen åbnet for spil på den næste trænerfyring i Superligaen, og her er Kent Nielsen en meget stor favorit.

- Mesterskabet kan nås endnu, men som tingene hænger sammen i øjeblikket. ligger den drøm også langt væk. Brøndby har siden ansættelsen af Kent Nielsen ikke haft meget succes. Den tidligere Horsens-træner overtog et BIF-mandskab, der toppede SAS Ligaen. Denne føring blev hurtigt sat overstyr, og Brøndby sluttede som bekendt på en skuffende tredjeplads, siger Jan Trier, oddssætter ved Bet24.

- Det ligner et spørgsmål om tid, inden den tidligere Europamester er fortid i det varme sæde på Brøndby-bænken. Mange tilskuere på Brøndby Stadion råber 'Nielsen Raus', og mon ikke ledelsen på Vestegnen føler sig presset til at skille sig af med træneren, der på intet tidspunkt har været en succes, siger Jan Trier.

Esbjergs Ove Pedersen og OB's Lars Olsen sidder ifølge bookmakeren sikrest i deres trænersæder.

Næste trænerfyring i Superligaen? (Bet24)

Kent Nielsen 1,30

Auri Skarbalius 5,00

Ståle Solbakken 8,00

Ove Christensen 12,00

Magnus Pehrsson 22,00

Erik Rasmussen 25,00

Morten Wieghorst 30,00

Allan Kuhn 50,00

Michael Hemmingsen 50,00

Troels Bech 50,00

Lars Olsen 100,00

Ove Pedersen 150,00

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere