Bookmaker: Don Ø stopper inden for to år

Oddsene taler for, at bestyrelsesformanden fremskynder sit otium

Scandic Bookmakers regner det for mest sandsynligt, at Flemming Østergaard stopper som bestyrelsesformand for PS&E inden for de næste to år. (Foto: Lars Poulsen)
Scandic Bookmakers regner det for mest sandsynligt, at Flemming Østergaard stopper som bestyrelsesformand for PS&E inden for de næste to år. (Foto: Lars Poulsen)

Parken Sport & Entertainment havde knap offentliggjort sit dårlige regnskab, før bookmakerne begyndte at spekulere i, hvornår bestyrelsesformanden og galionsfiguren Flemming Østergaard træder tilbage.

Oddsene hos Scandic Bookmakers er umiddelbart lavest på, at det sker i 2010 eller 2011, og oddssætterne tror ikke på, at 66-årige Østergaard lytter så meget til den aktuelle kritik af sine dispositioner, at han gør noget drastisk allerede i år.

- Flemming Østergaard har annonceret, at han træder tilbage inden for fire år. Men hvornår det præcist bliver, er jo ikke til at vide, ligesom det heller ikke helt kan udelukkes at han fortryder og fortsætter, selv efter han har rundet de 70 år, siger Frederik Skov, pressechefen hos Scandic Bookmakers.

- Vi ser det som mest sandsynligt, at Don Ø træder tilbage inden for to år. På trods af den massive modstand for tiden, tror vi dog ikke på, at han smider håndklædet i ringen allerede i år, hvorfor vi giver pengene ti gange igen, så fremt det skulle ske, siger Frederik Skov.

Flemming Østergaard-special

Stopper som formand for Parken Sport & Entertainment i 2010: odds 3,50

Stopper som formand for Parken Sport & Entertainment i 2011: odds 3,50

Stopper som formand for Parken Sport & Entertainment i 2012: odds 4,00

Stopper som formand for Parken Sport & Entertainment i 2013: odds 6,00

Stopper som formand for Parken Sport & Entertainment i 2009: odds 10,00

Er stadig formand for Parken Sport & Entertainment i 2014: odds 25,00

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere