Lottovinder: Huset skal bygges om

Heldet indhentede Danmarks seneste lotto-millionær

Indtil for en uge siden havde et ægtepar fra Stevns aldrig vundet mere end 50-100 kroner. Det ændrede sig med syv rigtige i lotto. (Foto: Søren Vesseltoft)
Indtil for en uge siden havde et ægtepar fra Stevns aldrig vundet mere end 50-100 kroner. Det ændrede sig med syv rigtige i lotto. (Foto: Søren Vesseltoft)

Et ægtepar fra Stevns havde aldrig prøvet at vinde noget stort, før Fru Fortuna så sidste lørdag velsignede dem med en lottogevinst på 5.026.542 kroner.

- Jeg spiller Lotto hver uge, men det er indtil for en uge siden kun blevet til 50-100 kroner i gevinster. Aldrig noget stort, fortæller spilleren i et interview med Danske Spil.

- Jeg har egentlig spillet i mange år, men jeg har aldrig rigtig vundet noget. Det eneste, jeg kan prale af, er en 13'er i Tips, men det er vel 25 år siden, og det gav kun 125 kroner den uge. Der må have været tusindvis af os, griner han.

Her kan vi lige rette lidt. Det må have været midt i 1970'erne, hvor der var en uge, hvor 8224 rækker havde 13 rigtige, og den rigtige kombination dermed kun gav 155 kroner. Stadig ikke ret mange penge for en 13'er ...

Konen havde også svært ved at tro, at heldet havde indhentet dem.

- Jeg sad ved computeren, min kone ved fjernsynet. Jeg sad og tjekkede lotto-tallene og så pludselig, at den var der. 'Vi har vundet', sagde jeg. Og hun svarede: 'Det er nok 50 kroner, som det plejer at være'. Men det var det ikke, griner manden.

'Skal lige forstå, at det er sandt'

- Vi blev jo helt rystede og kunne næsten ikke falde til ro, da vi skulle sove, fortæller vinderen.

Hvad pengene skal bruges til, er de så småt begyndt at tænke på:

- Vi skal have bygget om på huset, men ellers skal vi tænke os grundigt om, før vi gør noget. Og så skal vi da også lige forstå, at det er sandt ...

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere