Hvem er verdens mest sexede mand?

Twillight-stjernen Robert Pattinson er storfavorit til at overtage tronen efter Hugh Jackman på det amerikanske People Magazines årlige liste

'Twillight Saga: New Moon' har premiere i L.A. på mandag, så timingen kan ikke være bedre for 23-årige Robert Pattinson, som allerede har gjort det godt med Teen Choice Awards og MTV Movie Awards. (Foto: AP)
'Twillight Saga: New Moon' har premiere i L.A. på mandag, så timingen kan ikke være bedre for 23-årige Robert Pattinson, som allerede har gjort det godt med Teen Choice Awards og MTV Movie Awards. (Foto: AP)

Det amerikanske sladderblad 'People Magazines' liste over verdens mest sexede mænd er lige på trapperne.

Og selv om mænd kan argumentere for, at et 23-årig teenageidol fra en enkelt blockbuster af en vampyrfilm ikke er en rigtig mand, så er Robert Pattinson storfavorit til at modtage æren. Hysteriet om hans person i USA er så stort, at han selv har snakket om at flytte tilbage til England, hvor han kommer fra.

- Han er favorit på grund af Twillight, og fordi toeren 'New Moon' har premiere i USA 16. november. Den første var enormt populær og har mange millioner kvindelige fans, så timingen kan ikke være meget bedre for ham, siger Per Marxen, pressechef for Unibet.

- Faktisk kom Robert Pattinson flyvende ind fra højre. Vi havde ham slet ikke på vores oprindelige liste, siger han.

Temmelig velbygget overkrop

Næststørste favorit er Gerard Butler, som for alvor brød igennem med '300', men siden har gjort det mere i mainstream-komedier med en lille afstikker sammen med instruktøren Guy Ritchie i 'RocknRolla'.

- Gerard Butler rendte rundt i bar overkrop i '300' for nogle år siden, og bare for den præstation ville mange kvinder og bøsser have givet ham titlen. Ingen kendte rigtig dengang, men nu er hans kendisfaktor større, efter han blandt andet også har lavet en stor film med Katherine Heigl, vurderer Unibet.

Butler blev tidliger på året kåret til at have Hollywoods næstbedste overkrop efter Daniel Craig.

På listen er også Tordenskjolds soldater som Johnny Deep, Brad Pitt og George Clooney.

- Der skal altid være der, men vi regner ikke med, at nogen af dem har gjort væsen nok af sig til at vinde i år. 'Inglorius Bastards' (Quentin Tarantinos voldsorgie fra Anden Verdenskrig med Clooney og Pitt blandt hovedrollerne, red.) er nok lidt for smal, siger Per Marxen.

Jackman satser på dobbeltsejr

Sidste års vinder Hugh Jackman, som i bar overkrop får de fleste andre mænd til at se utilstrækkelig ud, har dog ikke planer om at opgive sin titel uden kamp. 'People Magazine' spurgte ham om, hvem han så som favorit til over verdens mest sexede mand i 2009.

- Mig! Jeg vil være den første, der vinder back-to-back, buddy, gnækkede Jackman.

Den 41-årige australske giver pengene 40 gange igen for en ny kåring.

People Magazines Sexiest Man Alive 2009

Robert Pattinson odds 2,50

Gerard Butler 8,00

Daniel Craig 10,00

Jake Gyllenhaal 10,00

Alexander Skarsgård 12,00

Christian Bale 15,00

Orlando Bloom 15,00

Patrick Dempsey 15,00

Johnny Depp 18,00

Zac Efron 20,00

Ryan Reynolds 20,00

Will Smith 22,00

Justin Timberlake 25,00

Brad Pitt 28,00

Russell Crowe 30,00

Prince Harry 30,00

George Clooney 35,00

Ben Affleck 40,00

Hugh Jackman 40,00

David Beckham 50,00

Mads Mikkelsen 100,0

Viggo Mortensen 100,0

1 af 5 Gerard Butler viste i filmen '300', hvor effektiv en træningsform crossfit er. Efter samarbejde med Katherine Heigl i 'The Ugly Truth' og Jennifer Aniston i den kommende 'The Bounty' er englænderen pludselig blevet mainstream i USA. (Foto: AP)
2 af 5 Hollywoods lækreste overkrop sidder under Daniel Craigs hoved, mener brugerne af et amerikansk filmsite. (Foto: AP)
3 af 5 Verdens mest sexede mand i 2008 var Hugh Jackman - her klædt på til værtsrollen i årets Oscar-uddelinger - og satser på at vinde igen i år. (Foto: AP)
4 af 5 Man kan også spille på den engelske Prins Harry til odds 30, men han kan vel kun regnes som outsider. (Foto: AP)
5 af 5 'Twillight Saga: New Moon' har premiere i L.A. på mandag, så timingen kan ikke være bedre for 23-årige Robert Pattinson, som allerede har gjort det godt med Teen Choice Awards og MTV Movie Awards. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere