Engelske spillere er for ærlige

Bet365 udbyder nu spil på sandsynligheden for, at engelske landsholdspillere for kort for at filme

Wayne Rooney viste nu med et tvivlsomt fald i september mod Slovenien, at engelske landsholdsspillere ikke altid står lige godt fast i straffesparksfeltet. (Foto: AP)
Wayne Rooney viste nu med et tvivlsomt fald i september mod Slovenien, at engelske landsholdsspillere ikke altid står lige godt fast i straffesparksfeltet. (Foto: AP)

Italierne er berygtede for det. Cristiano Ronaldo kunne også finde ud af at falde, da han var i Manchester United. Og Didier Drogba kan vel heller ikke sige sig fra for at have prøvet at filme sig til et straffespark i en Premier League.

Men englænderne selv? De er for ærlige til at filme sig til straffespark, mener bookmakeren Bet365. I hvert fald i udgangspunktet.

- Engelske spillere har det med at være for ærlige, når det kommer til at filme. Om end de slovenske spillere måske ikke er enige, efter den måde Wayne Rooney fik tilkendt et straffespark på Wembley i september, siger Fred Bjurfjall fra Bet365.

Efter David Ngog filmede sig til et straffespark for Liverpool i mandags mod Birmingham har Bet365 lavet en række special på 'film'.

Bookmakeren giver odds 3,50 på, at en engelsk spiller får et kort for film under VM 2010 i Sydafrika, ligesom man også kan spille på, hvor Ngog eller en af hans franske landsmænd får kort for film på lørdag i den først VM playoff-kamp mod Irland.

'Film'-specials (bet365)

En engelsk spiller får kort for film under VM 2010 i Sydafrika?

Ja: odds 3,50

Nej: odds 1,28

Irland-Frankring (14. november)

En fransk spiller for kort for at filme?

Ja: odds 7,50

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere