Verdens næstheldigste mand

34-årig sydafrikaner vinder førstepræmien i det nationale lottospil - for anden gang på ti år

Den sydafrikanske mand vil give en del af sin gevinst til fattige i Afrika. (Foto: AP)
Den sydafrikanske mand vil give en del af sin gevinst til fattige i Afrika. (Foto: AP)

Man skal være heldig for at vinde kassen i lotto, men man skal være usandsynlig heldig for at vinde to gange.

Ifølge en talsmand for det sydafrikanske lotteri er den 34-årige sydafrikanske forretningsmand, som lige har vundet sin anden milliongevinst i lotto, faktisk "astronomisk heldig".

Denne gang vandt han 20 millioner kroner (30 mio. rand), mens han for knap ti år siden vandt 7,3 millioner kroner (11 mio. rand).

For at vinde første gang slog han oddsene 1 til 14 millioner, mens det var endnu heldigere anden gang, da der her var flere kugler med i spillet og nu odds på 1 til 24 millioner for at vinde.

Den 34-årige sydafrikaner ønsker at forblive anonym, men talspersoner fra lotteriet fortæller, at han tog gevinsten med stoisk ro og gav indtryk af at være en mand, der havde rigeligt med penge. Lotto er kun en lille ting for ham, og han bruger kun 65 kroner på det om måneden.

Giver penge til velgørenhed

Udover at ville bruge nogle af pengene på at sikre fremtiden for sine fire børn, så regnede han også med at ville etablere en velgørende fond, som skal hjælpe fattige mennesker i Afrika.

En amerikansk mand fra Idaho skulle være en smule heldigere. Angiveligt er han den eneste i verden, som har vundet tre førstepræmier i lotto.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere