Følg med Dejan Cukic til Las Vegas

Vind dokumentaren 'All-in - godt bobbet op', der følger Dejan Cukic, Thomas Bo Larsen, Robert Hansen og andre kendissers indtog i sommer til World Series of Poker

I slutningen af dokumentaren opsummerer Dejan Cukic, hvordan mødet med Las Vegas har været. Turen gik ikke helt som planlagt. (Foto: SF Film)
I slutningen af dokumentaren opsummerer Dejan Cukic, hvordan mødet med Las Vegas har været. Turen gik ikke helt som planlagt. (Foto: SF Film)

Skuespilleren Dejan Cukic har længe tumlet med ideen om at hoppe om på den anden side af kameraet.

Efter at have snust til pokermiljøet som del af Team Unibet fik han ideen om at dokumentere sin tur sammen med blandt andre Thomas Bo Larsen, Dan Rachlin og Robert Hansen til World Series of Poker i sommer.

Nogle gange kørte skuespilleren selv kameraet. Andre gange blev det styret af pokerjournalisten Claus 'Cato' Nielsen. Arbejdet er blevet til dokumentaren 'All-in - godt bobbet op', og Unibet udlover nu 25 eksemplarer af filmen til ekstrabladet.dk's læsere.

- Man kan forvente en rigtig drengerøvsfilm. En flue-på-væggen-dokumentar-roadmovie, fortæller Dejan Cukic.

- Temaet er, hvordan den her gruppe venner klarer sig til VM i poker. Vejen dertil. Hvilke forventninger de har til sig selv, og hvordan de lever op til dem, siger han.

Her kan du vinde poker-dvd'en 'All-in - god bobbet op'.

Pokerinteresserede vil vide, at ingen af de danske kendisser blev en del af det finalebord, som afvikles i disse dage i Las Vegas. Uden at afsløre for meget kan man godt fortælle, at de godt tre uger i USA bød på både op og nedture.

- Las Vegas er en hensynsløs by, hvis du ikke passer på dig selv. Så bliver det dyrt, siger Dejan Cukic.

- Skal du tillbage igen?

- Helt sikkert. Jeg er dybt fascineret af Las Vegas. Den har det bedste af det bedst, når det gælder underholdning, restauranter, hoteller og natteliv. Den er meget dygtig til at underholde folk og tage alle deres penge!

Konkurrencen kører til og med 23. november på ekstrabladet.dk/nationen/konkurrencer.

1 af 3 (Foto: SF Film)
2 af 3 Dejan Cukic ved filten fanget af Ekstra Bladets fotograf under World Series of Poker i sommer. (Foto: Jakob Jørgensen)
3 af 3 I slutningen af dokumentaren opsummerer Dejan Cukic, hvordan mødet med Las Vegas har været. Turen gik ikke helt som planlagt. (Foto: SF Film)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere