Kjeldbjerg tror på Chelsea-sejr

Jakob Kjeldbjerg har stor fidus til sin tidligere klub Chelsea i kampen om det engelske mesterskab. Han tror på Chelsea-sejr over Manchester United søndag

Wayne Rooney og Ricardo Carvalho i nærkamp i et tidligere opgør mellem storklubberne Manchester United og Chelsea, der mødes i topbrag i Premier League i morgen. (Foto: Getty Images)
Wayne Rooney og Ricardo Carvalho i nærkamp i et tidligere opgør mellem storklubberne Manchester United og Chelsea, der mødes i topbrag i Premier League i morgen. (Foto: Getty Images)

Gammel klubkærlighed ruster ikke.

Derfor er den forhenværende Chelsea-spiller Jakob Kjeldbjerg også 100 procent sikker på, at London-klubben forlader banen som vinder, når den søndag tager imod Manchester United i Premier League-topbraget.

- Jeg glæder mig enormt til kampen og tror som altid på, at Chelsea vinder. Men denne gang er jeg endnu mere sikker, siger Kjeldbjerg

Han rejser selv fra huset i Sydfrankrig til London og ser kampen. Hans kone har nemlig givet ham billetter til opgøret i fødselsdagsgave. Når Kjeldbjerg er så overbevist om, at hjemmeholdet tager alle tre point, bunder det i, at Chelsea er så godt spillende for tiden.

Ikke nær så skræmmende
Specielt Didier Drogbas form imponerer ham.

- Der findes for mig at se ikke nogen bedre angriber i verden. Og specielt nu, hvor manager Carlo Ancelotti har valgt at spille med to angribere oppe foran, ser man virkelig, hvad Drogba kan, forklarer Kjeldbjerg.

Den tidligere danske landsholdsspiller mener, at Chelsea skal udnytte, at Manchester United ikke virker nær så skræmmende som i sidste sæson efter tabet af blandt andre Cristiano Ronaldo.

- Hvor det tidligere har været United, man skulle slå for at blive engelsk mester, så er Chelsea for mig at se det stærkeste hold i denne sæson, siger Robinson-værten, som følger Chelseas kampe via parabolen i det sydfranske så godt, det lader sig gøre.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere