Casper Elgaard overhaler Lisa Lents

Med fire par tilbage har racerkøreren overtaget favoritværdigheden fra modellen i 'Vild med dans'

Casper Elgaard og Vickie Jo Ringgaard er nu bookmakernes favorit til at vinde 'Vild med dans'. (Foto: Mogens Flindt)
Casper Elgaard og Vickie Jo Ringgaard er nu bookmakernes favorit til at vinde 'Vild med dans'. (Foto: Mogens Flindt)

På racerbanen kan man sagtens ligge lunt i svinget det meste af tiden, så længe man er, hvor det gælder, når løbet bliver afgjort.

Samme princip gør sig gældende i 'Vild med dans', hvor racerkøreren Casper Elgaard nu overhaler den tidligere Miss Denmark Lisa Lents indenom som bookmakernes favorit til at vinde denne sæson af TV2's populære danseprogram.

Den smukke Lents har været bookmakernes favorit fra første dans, men noget kunne tyde på, at seerne ikke har planer om at bakke op om tilliden.

Samtidig er Casper Elgaard og Vicki Jo det mest formstærke par, vurderer Frederik Søvang, senior bookmaker hos NordicBet.

- De har efter Vickis skadespause danset sig op og er set over de sidste tre danse det mest formstærke par bedømt på dommerkaraktererne, siger han.

- Det virker som om, at Mie Moltkes indhop har gavnet Casper Elgaards tro på egne danseevner og understreger samtidig, hvor dygtig en læremester Vicki Jo er, når hendes elev med så kort varsel kan føre en ny partner.

Eneste par uden omdans

- Det tæller absolut også til parrets fordel, at de har en god naturlig udstråling og udviser en smittende glæde ved dansen, som går rent ind hos seerne. Således har Casper og Vicki som det eneste par endnu ikke været i omdans, konstaterer Frederik Søvang.

Foruden NordicBet tror blandt andre også Danske Spil, Centrebet, Bet365 og Ladbrokes mest på Casper Elgaards chancer, mens Unibet, Bet24 og Scandic Bookmakers fortsat har Lisa Lents som svag favorit.

Hvem vinder 'Vild med dans'? (NordicBet)

Casper Elgaard odds 2,05

Lisa Lents 2,25

Malene Belafonte 6,00

Pernille Højmark 10,00

Hvem bliver stemt ud i aften? (NordicBet)

Malene Belafonte odds 2,15

Pernille Højmark 2,20

Lisa Lents 5,00

Casper Elgaard 12,00

1 af 2 Lisa Lents har været favorit fra starten, men bliver nu overhalet indenom af racekøreren. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Casper Elgaard og Vickie Jo Ringgaard er nu bookmakernes favorit til at vinde 'Vild med dans'. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere