Bayern hænger i bremsen

Bayern München får svært ved at komme videre i Champions League, men træneren sidder fortsat sikkert

Louis van Gaal sidder fortsat sikkert i jobbet hos Bayern München. (Foto: Getty Images)
Louis van Gaal sidder fortsat sikkert i jobbet hos Bayern München. (Foto: Getty Images)

Liverpool er ikke den eneste fodboldgigant, der vakler i Champions League. Det samme gælder for Bayern München, der ligesom englænderne hænger på kanten af et overraskende exit.

Bookmakerne giver ikke den sydtyske store muligheder for at komme videre, men modsat Liverpool, så bringer det ikke trænerens job i fare. Det vurderer i hvert fald bookmakeren Unibet.

Bordeaux er videre fra gruppe A, og den anden plads er en dyst mellem Bayern München og Juventus. Unibet giver pengene fem gange igen på at Bayern München går videre, mens der er odds 1.16 på Juventus.

Ligesom Liverpool, så frister Bayern München også kun en 6. plads i den hjemlige liga, men presset synes markant mindre på træner Louis van Gaal end tilfældet er for kollegaen på Anfield, Rafael Benitez.

Unibet giver odds 1.50 på at Rafael Benitez fortsat er træner ved årsskiftet og odds 2.40 på at han ikke er. Odds havde formentligt været omvendt, hvis ikke lige det var for det trecifrede millionbeløb det vil koste Liverpool at skille sig af med manageren.

Modsat er der kun odds 1.10 på at Louis van Gaal stadig er træner i Bayern München ved årsskiftet. Der gives seks gange pengen på, at han ikke er.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere