Insidere spiller på Forbrydelsen

Bookmakere lukker for indsatser på 'Forbrydelsen', efter alt spil samler sig om en person

Det er ikke Sarah Lund, som alt spil centrerer sig om ... (Foto: Tine Harden/DR)
Det er ikke Sarah Lund, som alt spil centrerer sig om ... (Foto: Tine Harden/DR)

Dedikerede fans af 'Forbrydelsen' kan godt læse videre. Der bliver ingen navngivne afsløringer i denne historie.

Men noget kunne tyde på, at navnet på Anne Dragsholms morder i Forbrydelsen er sluppet ud. Meldingen er den samme, uanset hvilken bookmaker man spørger. Otte ud af ti spil er på personen, som i denne artikel giver odds 50,00, og spillene er fortsat, selv om oddset er styrtdykket.

Hos Scandic Bookmakers blev der lukket for spil allerede efter afsnit to:

- Vi fik mange nye kunder lige med det spil, og det satsede alle på den samme person, fortæller Frederik Skov, pressechef for Scandic Bookmakers.

Spillet lød 'Hvem dræbte Anne Dragsholm', og oddset på den pågældende begyndte i 75 og faldt så løbende til 3,50, før de blev lukket.

Mange kender resultatet

- Der skal ikke så mange indsatser til, før det gør ondt på os, og så lukker vi for spillet. Især fordi vi har med et væddemål at gøre udover det sædvanlige, hvor resultatet kan være kendt på forhånd, siger Frederik Skov.

Bet24 holdt det kørende indtil for en uge siden.

- Faren med denne type spil er, at mange har kendt resultatet. Jeg følger selv med i serien og har virkelig brudt mit hoved, for kan jeg slet ikke få det til at hænge sammen med den person, som alle spiller på. Men når otte ud af ti spiller ens, så er der noget i gære, siger Jan Trier, oddssætter ved Bet24.

Det skal dog understreges, at spil af denne type set med bookmakernes øjne mest er reklame, og de er derfor villige til at tage et tab på denne slags begivenheder. Og det er heller ikke formuer, man får lov til at sætte.

Ladbrokes holder stadig åbent

Hos Ladbrokes er det stadig muligt at spille på Anne Dragsholms morder.

- Vi holder den åben resten af ugen. Men hvis 80 procent af spillene fortsat er på den samme, så må vi nok hellere lukke for det, siger Richardt Funch fra Ladbrokes.

Man skal dog ikke regne med at få lov til at spille mere end nogle hundrede kroner, og oddset på den pågældende er i skrivende stund 2,50.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere