Bookmaker rykker Randers ned

Bet24 udbetaler allerede nu penge til de spillere, som har satset på Randers som nedrykker i denne sæson

I søndags var det Silkeborgs tur til at slå Randers' Superliga-mandskab. (Foto: Jesper Nørgaard Sørensen)
I søndags var det Silkeborgs tur til at slå Randers' Superliga-mandskab. (Foto: Jesper Nørgaard Sørensen)

Der er kun spillet 14 kampe i denne Superliga-sæson, men for bookmakeren Bet24's vedkommende, så er den ene nedrykker allerede fundet.

Nøjagtig som den irske bookmaker Paddy Power er kendt for at gøre, så vælger Bet24 før tid at udbetale gevinster til de spillere, der har satset på, at Randers FC ville rykke ned i 1. division efter denne sæson.

Denne form for udbetalinger har naturligvis en flig af pr-stunt over sig, og Bet24 vil da heller ikke med, hvor mange penge de taber på den tidlige udbetaling.

Spilleselskabet har en politik om ikke at opgive tal.

- Men jeg kan fortælle, at vi taber en del penge på spillet. I starten fik vi ikke meget spil på Randers, men da holdet tabte weekend efter weekend blev flere af vores kunder opmærksomme på, at Randers måske kunne rykke ud, siger Jan Trier, oddssætter ved Bet24.

Før sæsonen gav Randers odds 30 som nedrykker, og løbende er oddset sænket til 2,05, indtil det nu er lukket, hvor kronjyderne har fire point på kontoen efter 14 kampe.

Dummede sig med Tiger

Skulle Randers forblive i Superligaen beholder spillerne naturligvis deres penge. Førnævnte Paddy Power har tidligere dummet sig med sine udbetalinger. Vi skal ikke længere tilbage end til august måned og US PGA-turneringen i golf, hvor irerne efter tredje runde udbetalte penge til alle, som havde spillet på Tiger Woods som vinder.

Verdensetteren fejlede i denne situation og blev hentet af sydkoreanske Y.E. Yang ...

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere