Ville klippe-klistre sig til gevinst

Lotteri-chef ikke imponeret over forsøg på at snyde sig til en gevinst i nyt skrabespil

Der er masser af muligheder for at skrabe sig til gevinst i Arkansas. Men man kan ikke skyde genvej med saks og limstift.
Der er masser af muligheder for at skrabe sig til gevinst i Arkansas. Men man kan ikke skyde genvej med saks og limstift.

Jørgen Clevin henrykkede børn i alle aldre med fingerfærdighed, saks og lim. 56-årige Ruth Dennis kommer ikke til at henrykke nogen med sine evner. Det skulle da lige være i et amerikansk fængsel, hvis ellers hun får lov til at bruge en saks ...

Mandag eftermiddag henvendte hun sig til hovedkvarteret for statsligt lotteri-spil i amerikanske Arkansas. Med sig havde hun en kupon fra et nyt skrabespil, som skulle være 3000 dollar værd. Det var den ikke.

Personalet kunne øjeblikkeligt konstatere, at der var tale om et forsøg på snyd. Der var tale om to forskellige dele fra to forskellige kuponer, der var limet sammen.

Mens Ruth Dennis tålmodigt ventede på sine penge, så kontaktede personalet det lokale politi i Little Rock, der lagde vejen forbi og anholdt den 56-årige klippeklistre-kreatør.

Hun er nu sigtet for forsøg på bedrageri.

- Hun kunne lige så vel have gået ind fra gaden med et matadorkort i hånden, hvorpå der stod "Ryk direkte i fængsel, selvom du passerer start indkasserer du ikke 200 dollar". Så tåbeligt var det, forklarer Lotto-direktør Ernie Passailaigue til Arkansas News Bureau.

I følge Passailaigue ville selv et mere gennemført forsøg på at klistre kuponer sammen, der måske kunne snyde personalet, ikke have snydt den maskine, som kuponen skal gøres igennem for at man kan få sine penge.