Danske magikere vil forudsige lørdagens Lotto-tal

På fredag vil to danskere på direkte tv forudsige, hvilke tal, der lørdag blive trukket i Lotto

Anders Hansen og Jan Hellesøe vil fredag forudsige, hvilke syv tal, der lørdag bliver trukket i Lotto.
Anders Hansen og Jan Hellesøe vil fredag forudsige, hvilke syv tal, der lørdag bliver trukket i Lotto.

Derren Brown gjorde det i aftes på landsdækkende britisk tv, og nu vil to danskere gøre ham kunsten efter. De vil forudsige, hvilke syv tal, der bliver trukket ud i i den danske udgave af Lotto.

Mens Derren Brown lavede sin forudsigelse af de britiske Lotto-tal kort før selve trækningen, så vil de to danskere Jan Hellesøe og Anders Hansen allerede fredag udpege de syv tal, der først lørdag bliver trukket af Danske Spil.

De to danske illusionister finder frem til de syv tal i Aftenshowet på DR på fredag, hvorefter det i Aftenshowet på mandag vil blive afsløret om de fik ret.

- Vi vil være glade, hvis bare fem af tallene er rigtige, men vi har en god fornemmelse af, at det kan lade sig gøre for os, forklarer de to danskere til DR.

I praksis vil de udpege tallene fredag, hvorefter deres vinderkombination bliver låst inde i et pengeskab, der først åbnes på mandag. Det bliver derfor heller ikke muligt for tv-seerne at se tallene og herefter spille dem.

Pengeskabet vil blive overvåget af et kamera og kun Aftenshowets værter og Danske Spil har nøglen.

Jan Hellesøe og Anders Hansen er bosiddende i USA og har blandt andet optrådt i Hollywood. De har også tidligere kunnet opleves med magi og trylleri på dansk tv.