Absolut ingen tro på FC Nordsjælland

Stort set alle indsatser hos spilleselskaberne bliver sat på ukrainsk sejr i Parken i aften

FC Nordsjælland tabte den første kamp mod Shakhtar Donetsk, og skal man tro bookmakere og sportsbettere, så venter der et nyt nederlag i aften. (Foto: AP/Efrem Lukatsky)
FC Nordsjælland tabte den første kamp mod Shakhtar Donetsk, og skal man tro bookmakere og sportsbettere, så venter der et nyt nederlag i aften. (Foto: AP/Efrem Lukatsky)

Det kan godt være, at FC Nordsjælland fik uafgjort mod Juventus i seneste hjemmekamp i Champions League, men der kommer ikke flere point på kontoen i aften.

I hvert fald ikke, hvis man skal tro de danske sportsbettere, der i den grad kaster pengene efter ukrainske Shakhtar Donetsk.

- Der er absolut ingen tiltro til FCN, konstaterer Unibets danske pressechef, Per Marxen.

- Vi ligger vel med omkring 85 procent af indsatserne på ukrainsk sejr, og dermed er det dem og FC Barcelona, der ligner de faste holdepunkter for spillerne i aften, siger Per Marxen.

Billedet er endnu mere entydigt hos Danske Spil og Betsafe. Sidst på formiddagen var 90 procent af indsatserne på det ordinære 1X2-spil hos Danske Spil sat på udesejr. Hos Betsafe lød facit på 97 procent.

- Det er et meget klart billede, lyder det fra oddssætter hos Danske Spil, Hans-Henrik Busk Stie.

Selv til et lille odds, så ligger der altså en pæn udskrivning for spilleselskaberne, hvis Shakhtar Donetsk lever op til favoritværdigheden. I særdeleshed, hvis ukrainerne vinder med mere end et mål, for også her er der spillet tungt fra sportsbetterne.

Spilleselskaberne selv synes i øvrigt heller ikke rigtigt at tro på overraskelsen. Set i forhold til odds er de forsvarende danske mestre det mest undertippede hjemmehold i denne Champions League-runde. Odds på hjemmesejren ligger mellem otte og ti.

I det hele taget tegner der sig et billede af et dansk hold, der vurderes at have udspillet sin rolle i gruppespillet. Hos Betsafe gives der lige nu odds 100 på, at det lykkes for FC Nordsjælland at slutte på tredjepladsen og dermed sikre sig plads i Europa League til foråret. Skal det lykkes, så kræver det da også sejr i aften og sejr over Chelsea i sidste runde.

Hvad ender kampen mellem FC Nordsjælland og Shakhtar Donetsk?

Se resultat

Hvad ender kampen mellem FC Nordsjælland og Shakhtar Donetsk?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen