Pas på gebyrerne

Guide til spiljunglen II: Der er stor forskel på især priserne for ind- og udbetalinger

Det betaler sig at holde øje med, hvor det koster at bruge kreditkort, og hvor det er gratis. (Foto: Colourbox)
Det betaler sig at holde øje med, hvor det koster at bruge kreditkort, og hvor det er gratis. (Foto: Colourbox)

Når man vælger mellem online-spilleselskaberne, er det værd at holde et vågent øje med deres gebyrer. Der er nemlig næsten lige så mange måder at gøre det på, som der er spiludbydere.

Tjek især reglerne for ind- og udbetalinger.

Nogle steder koster det gebyr at sætte penge ind, andre steder at trække ud, og hos enkelte selskaber er der slet ingen gebyrer.

Blandt de store selskaber er duksene Bet365, Danske Spil, Ladbrokes og PokerStars. Her er de mest gængse former for ind- og udbetaling ganske gratis.

Læs også:

Se også: Danske Spil har knas med udbetalinger

Danske Spil er til gengæld ikke helt vågnet op til 2012, for man kan stadig ikke online klikke sig til en udbetaling - man skal ringe til kundecenteret - ligesom det heller ikke er muligt at foretage betalinger gennem onlinetjenester som Skrill (Moneybookers) og Neteller.

Gebyr på kreditkort
Mere almindeligt er at opkræve et gebyr mellem 1,5 og 2,5 procent på indbetalinger med kreditkort. Det gælder eksempelvis hos Betfair, Betsafe, NordicBet og Unibet. Til gengæld er bankoverførsler eller indbetalinger via online-betalingstjenester/e-wallets typisk gratis.

Ved eksempelvis PartyBets er det gratis at indbetale, mens det koster 15 kroner at udbetale til bankkonto eller kreditkort.

Med andre ord ... hold øje med gebyrerne.

Læs i samme serie:

Se også: Når din gevinst tilfalder spiludbyderenSe også: Bonus-regler: læs det med småt!Se også: Livespil er ikke rigtig liveSe også: Hold øje med logoetSe også: Sæt dig ind i betting-reglerneSe også: Bookmakerne beskytter sig mod fejlodds

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen