Hold øje med logoet

Guide til spiljunglen VII: Så er du bedst stillet

Dette logo findes på spilleselskabets hjemmeside, hvis det har licens i Danmark.
Dette logo findes på spilleselskabets hjemmeside, hvis det har licens i Danmark.

Har et spilleselskab dansk licens, vil man på deres hjemmeside kunne finde et lille logo, der siger 'godkendt af spillemyndigheden'. Hold øje med det og spil i udgangspunktet kun hos spilleselskaber, som bryster sig med det.

Det er din garanti for, at der er svaret skat af din gevinst, at selskabet bidrager til den danske statskasse, og at du som forbruger er bedre stillet i klagesager, end hvis spilleselskabet hører hjemme på en eller anden caribisk tropeø.

Hvis du alligevel vælger at spille hos et selskab, som ikke har dansk licens, skal du være opmærksom på, at eventuelle gevinster kan være skattepligtige. Har det pågældende selskab ikke licens i et EU-land, skal man betale fuld indkomstskat af gevinster. I Danmark og generelt i EU bliver gevinstafgiften til staten afregnet gennem skat af selskabernes overskud eller ved fratrække gevinstafgift, før præmierne offentliggøres (som i lotto).

Undgå en skattesag
Er selskabet hjemmehørende i et EU-land med licens, vil gevinster i udgangspunktet være skattefrie.

Nogle af disse udenlandske selskaber accepterer slet ikke danske kunder, mens andre gør. Så længe de ikke markedsfører sig i Danmark eller har en hjemmeside på dansk overtræder de ikke den danske spillelovgivning.

Så hold øje med logoet, hvis du vil undgå at få en skattesag på halsen.

For din egen skyld ...

Listen over sider med licens i Danmark kan også ses her på Spillemyndighedens hjemmeside.

Læs i samme serie:

Se også: Når din gevinst tilfalder spiludbyderenSe også: Pas på gebyrerneSe også: Bonus-regler: læs det med småt!Se også: Livespil er ikke rigtig liveSe også: Bookmakerne beskytter sig mod fejloddsSe også: Sæt dig ind i betting-reglerne

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen