FC Nordsjælland har odds imod sig

Bookmakerne giver ikke de danske mestre mange chancer for at gå videre fra gruppespillet

FC Nordsjælland kommer til at kigge langt efter Champions League-trofæet. De er største langskud til den samlede sejr, hvis man spørger bookmakerne. (Foto: AP/Matt Dunham)
FC Nordsjælland kommer til at kigge langt efter Champions League-trofæet. De er største langskud til den samlede sejr, hvis man spørger bookmakerne. (Foto: AP/Matt Dunham)

FC Nordsjælland kan kun overraske positivt i gruppespillet i Champions League. Det er den samstemmende vurdering hos bookmakerne efter at de danske mestre blev parret med Juventus, Shakhtar Donetsk og de forsvarende Champions League-vindere fra Chelsea.

- Det er en Herkules-opgave som venter FCN, men deres chance kan jo være, at de tre øvrige hold undervurderer dem. Og at FCN kan få lov til at vise det spil, der gjorde dem til danske mestre, siger Unibets danske pressechef, Per Marxen, efter at spilselskabet har præsenteret odds 15 på at nordsjællænderne går videre og odds 1,02 på at de IKKE gør.

Hos Betsafe går man skridtet videre og dropper helt at sætte odds på at FC Nordsjælland ikke går videre. Til gengæld er man her helt oppe i 24 gange pengene på en plads blandt de to øverste i gruppen.

- Det er en sindsyg svær gruppe, som de er kommet i. Det er gode hold, som de specielt på udebane vil få det meget vanskeligt mod. Den normale hjemmebanefordel er også mindre, da kampene er flyttet fra Farum til Parken, lyder vurderingen fra oddssætter hos Betsafe, Thomas Holm.

Læs også:

Se også: Kommentar: FCN står til voldsomme prygl

Heller ikke hos Nordicbet er der megen tro på FC Nordsjælland. 100 gange pengene på de forsvarende danske mestre som gruppevindere og tyve gange pengene på at de går videre siger det meste.

- Vikingerne rejste i gamle dage til de britiske øer på raids, men vi regner med, at det bliver FC Nordsjælland, der bliver slået til plukfisk på Stamford Bridge, når de møder Chelsea. Og det gør ikke meget bedre mod Juventus og Shakhtar Donetsk, lyder det fra Rune Brandt fra NordicBet, der giver pengene 1000 gange igen, hvis nordsjællænderne går hele vejen og vinder Champions League-trofæet.

Dermed er man her fint på bølgelængde med markedet. Bookmakerne er enige om, at FC Nordsjælland sammen med BATE og Cluj er svageste mandskaber i turneringen.

- Det er lidt svært at bedømme sådan en lodtrækning. Man kan sige at Shakhtar rent sportsligt ikke var det værste hold at trække fra andet seedningslag, men til gengæld var Juventus så det sværeste fra tredje lag. Vores konklusion er i hvert fald at FC Nordsjælland får det mere end svært, konstaterer Ladbrokes danske chef, Richardt Funch.

Læs også:

Se også: FCN-træner: Store muligheder i Parken

Favorit til at vinde Champions League er FC Barcelona, hvilket de også var før torsdagens lodtrækning. At Real Madrid vurderes som førsteudfordrer ændrede sig heller ikke. Til gengæld blev der justeret på odds på de efterfølgende bejlere til trofæet.

Manchester City, der før trækningen blev vurderet som tredjestørste favorit, røg i dødens pulje med Real Madrid, Ajax og Dortmund, hvilket sendte odds gevaldigt i vejret. Modsat vej gik Manchester United, der fik en langt mere overskuelig lodtrækning og nu vurderes til at have bedre muligheder end bysbørnene fra City.

Hvordan klarer FC Nordsjælland sig i gruppen?

Se resultat

Hvordan klarer FC Nordsjælland sig i gruppen?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen