Så er der Eurojackpot-rekord

En enlig vinder i det fælleseuropæiske lottospil kan nu se frem til 132 millioner kroner

Heller ikke denne gang lykkedes det nogen at ramme de fem rigtige vindertal og to korrekte stjernetal. Dermed er der rekordpulje kommende fredag. (Foto: Danske Spil TV)
Heller ikke denne gang lykkedes det nogen at ramme de fem rigtige vindertal og to korrekte stjernetal. Dermed er der rekordpulje kommende fredag. (Foto: Danske Spil TV)

Der er skrevet et nyt kapitel i det unge, fælleseuropæiske lottospil Eurojackpot efter at jackpotpuljen fredag aften fik lov til at vokse til 132 millioner kroner. Dermed slår den puljerekorden fra 11. maj, hvor en tysker vandt 123 millioner kroner.

Fredagens trækning var den niende i træk uden en vinderkupon med fem rigtige vindertal og to korrekte stjernetal. Tre ramte fem vindertal og et enkelt stjernetal og er nu blevet godt 800.000 kroner rigere.

Læs også:

Se også: Lottovinder klar til ferie i limousine

Skulle en dansker på fredag ende som enlig vinder, så vil der være tale om den største lottogevinst udbetalt i Danmark nogensinde. Det vil også være tilfældet, hvis den danske vinder skulle ende med at dele op til to andre. Det vil således udløse en gevinst på 44 millioner kroner, der er nogle millioner mere end den nuværende rekord på 38,6 millioner kroner.

Dén rekorden kan dog allerede være faldet på onsdag, hvis en dansker ender som enlig vinder i onsdagslotto og superpuljen samtidig bliver udløst. Det vil således betyde en samlet gevinst på 41 millioner kroner.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen