Spillerne servet ud af banen

Selv til odds 1,01 blev der sat penge på Rafael Nadal, der dog højest overraskende blev sendt ud af Wimbledon af Lukas Rosol

Rafal Nadal (t.v.) måtte højest overraskende se sig slået ud af Wimbledon allerede i anden runde. (Foto: AP/Anja Niedringhaus)
Rafal Nadal (t.v.) måtte højest overraskende se sig slået ud af Wimbledon allerede i anden runde. (Foto: AP/Anja Niedringhaus)

For første gang siden 2005 er Rafael Nadal færdig allerede i anden runde af en Grand Slam-turnering. Torsdag røg han ud af Wimbledon efter nederlag i fem sæt til tjekkiske Lukas Rosol, der blot er nummer 100 i verden og i år for første gang er nået ind i hovedturneringen i den prestigefyldte dyst på græsset i England.

Det havde de færreste set komme. Faktisk var troen på spanieren så stor undervejs, at der på spillebørsen blev omsat næsten to millioner kroner på odds 1,01 på spansk sejr.

Som kampen skred frem viste det sig, at det odds ikke var retvisende for styrkeforholdet. Rosol serverede stærkt og returnerede med stor aggressivitet, hvilket voldte Nadal store problemer.

Kun få af spillerne på Betfair var så stærke i troen på Rosol, at de også kastede penge efter tjekken. Rosol nåede på et tidspunkt op i odds 110, hvilket der nåede at blive omsat 3600 kroner på.

Nogle kan dermed tillade sig at juble over en stærk forretning i kølvandet på et af de vildeste resultater i Wimbledon ind til nu.

De deler dermed den glæde, som Rosol var ved at boble over med efter triumfen.

- Jeg er ikke bare overrasket. Det er som et mirakel. Jeg havde aldrig drømt om det her, lød reaktionen fra tjekken efter sejren.

I tredje runde venter tyske Philipp Kohlschreiber. Også her er Rosol undertippet hos bookmakerne. Dog ikke i samme stil som mod Nadal. Odds på Philipp Kohlschreiber ligger omkring 1,65, mens Rosol kan spilles til odds mellem 2,10 og 2,37.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen