Lotto-millionærer efterlyses

Din vinderkupon til 41 kroner kan vise sig at være en million kroner værd

Skulle der ligge en lottokupon hjemme i skuffen fra trækningen 6. juni, så er det med at få den tjekket. Den kan være en ekstra million værd. (Modelfoto: Colourbox)
Skulle der ligge en lottokupon hjemme i skuffen fra trækningen 6. juni, så er det med at få den tjekket. Den kan være en ekstra million værd. (Modelfoto: Colourbox)

Så er det med at få vendt vrangen ud på bukselommerne og tømt handskerummet for lottokuponer, der endnu ikke er præmiesøgt hos en forhandler.

Danske Spil mangler således fortsat finde tre af de ti lottovindere, der ved lodtrækning blandt alle præmiegivende rækker 6. juni fik en ekstra million kroner oven i samt billet til OL i London.

Læs også:

Se også: Lottomillionærer sprang køen over

Og det er med at komme ud af busken med kuponerne, hvis man skal med til OL, for deadline er her 16. juli. Når det gælder den ekstra million kroner, så er tidsfristen gældende til starten af juni næste år.

OL-rejsen er programsat fra 30. juni til 1. juli, hvor de ti vindere med ledsagere kan se frem til at opleve tennis, badminton og håndbold.

- Potentielt kan der blive tale om en tur, hvor der er seks tomme sæder. Det skulle vi meget gerne undgå, siger kommunikationsmedarbejder hos Danske Spil, Morten Hedegaard.

Læs også:

Se også: Så rundede Eurojackpot 100 mio. kr

De tre kuponer er købt i Chokoland i Greve, hvor der er tale om en kupon med en gevinst på 41 kroner, i Super Best i Hirtshals, og SuperBrugsen i Rødekro, hvor der begge steder er tale om kuponer, der ved den egentlige trækning blev 111 kroner værd.

Alle tre steder vil der blive hængt en plakat op med opfordring til at få tjekket sine kuponer.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen