Varme bud på braget i Barcelona

Se hvad ekstrabladet.dk's spilekspert better på i aften

Messi fløj forgæves på Stamford Bridge, og Chelsea vil gøre alt for at Barcelona igen løber panden mod muren. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)
Messi fløj forgæves på Stamford Bridge, og Chelsea vil gøre alt for at Barcelona igen løber panden mod muren. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)

Gode spil og overodds vrimler det ikke ligefrem med før en af årets mest gennemanalyserede fodboldkampe. Men Barcelona-Chelsea bliver en af de kampe, som omsætter for allermest hos bookmakerne i dette forår, så ekstrabladet.dk's spilekspert Michael Winther-Rasmussen har kulegravet de mange special-spil for at finde en smule værdi.

- Bookmakernes oddssættere er ikke dumme, og til kampe som aftenens Champions League-brag i Barcelona bruger de rigtig lang tid på sætte de rigtige odds, konstaterer Michael Winther-Rasmussen.

Han har dog fundet to spilforslag, som han selv har sat penge på i aften.

I sidste uge blev det til fire Champions League-forslag, hvor tre af dem gik hjem til et gennemsnitligt odds på 1,93. Begge forslag på lørdagens El Clásico i Spanien sad også lige i skabet, så trenden på de store kampe er god for ekstrabladet.dk-spilekspert.

- Jeg håber den gode stime fortsætter, men jeg vil gerne understrege, at denne type spil mest er for lirens skyld. Det helt store kampe er svære at skabe overskud på i længden, siger Michael Winther-Rasmussen, som blandt andet har fundet et sats frem til næsten fem gange pengene.

Barcelona - Chelsea (1. h) [under 1,5 mål] 1,70 /Danske Spil

- Barcelona får masser af tid med bolden og skal nok få skabt nogle chancer, men skarpheden har manglet i de seneste kampe, hvor man nu tre gange i træk først har scoret i anden halvleg og det er Chelseas chance. Englænderne kommer for at forsvare deres 1-0-føring og kommer ikke til at risikere noget, før spanierne er kommet foran med to mål. Det kan teste spaniernes tålmodighed, og målene kan meget vel først komme i anden halvleg.

Læs også dagens spilforslag:

Se også: Chelsea sælger sig dyrt

Barcelona - Chelsea (HT/FT) [X/1] 4,89 /Betfair (efter kommission)
- Et lidt mere vovet spil, der ligger i forlængelse af den målfattige første halvleg. Det kan meget vel ende med den forventede Barcelona-sejr, men spørgsmålet er, hvornår afgørelsen falder. Chelsea vil sælge sig meget dyrt og kan godt holde uafgjort ved pausen.

Englænderne har nu holdt nullet til pause i 16 kampe i træk, og man vil gøre alt, hvad man kan for at holde spanierne stangen. Barcelona har som nævnt ikke scoret ved pausen i de tre seneste kampe, og tålmodighed ligner absolut et nøgleord for favoritterne, hvis det skal lykkes at vinde og sikre den samlede sejr i aften.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere