Nu er der 101 mio. på spil i Eurojackpot

For femte trækning i streg havde ingen de rigtige tal i det nye fælleseuropæiske lottospil

Førstepræmien i Eurojackpot er endnu ikke blevet udløst. (Foto: Sanna Liimatainen)
Førstepræmien i Eurojackpot er endnu ikke blevet udløst. (Foto: Sanna Liimatainen)

For første gang i Eurojackpots historie runder førstepræmiepuljen 100 millioner kroner.

I aftes blev der for femte gang trukket kugler i det nye fælleseuropæiske lottospil, og endnu en gang rullede puljen videre til næste uge, fordi ingen spillere havde de 5+2 vindertal.

Hvilket understreger, hvor svært det er at ramme den helt gevinst - 1 til 59,3 millioner med en enkelt række for at være mere præcis.

Så i næste uge lyder pronogsen i Danmark og de seks andre europæiske samarbejdslande på 101 millioner kroner i førstepræmie til en enkelt vinder.

Læs også:

Se også: Nu er giga-puljerne her

Et par spillere gik dog stadig temmelig glade fra aftenens trækning.

5+1 vindertal udløste 4.085.713 kroner, og en enkelt vinder med fem rigtige bliver også millionær. 1.062.307 kroner var det til vedkommende.

Læs også:

Se også: Her ligger guldet i El Clasico

[[[

Eurojackpot

Pris: 15 kroner pr. række

Deltagerlande: Finland, Italien, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland og Danmark var de oprindelige lande. Spanien kom med nogle måneder senere. (pr. 1. februar 2013 deltog også Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen og Kroatien)

Spilstop: Fredag kl. 19

Trækning: Foretages fredag aften kl. 21 i Finland, men præmieprognose og vindertal først bliver offentliggjort kl. ca. 23.15.

Garanti: 63 millioner kroner i førstepræmiepuljen (garantien lyder på ti millioner euro før statsafgifter)

Gevinstloft: max 668 millioner kroner (hvis førstepræmien ikke bliver udløst, fordeles pengene til de øvrige præmiegrupper.

Spillet: Man skal vælge fem vindertal blandt 50 tal og to lykketal blandt ti tal. For at vinde førstepræmien skal man altså ramme 5+2

Gevinstchance (førstepræmie): 1 til 59,3 millioner ... (statistisk set vil førstepræmien gå hver tiende uge)

Præmier: Der findes 12 præmier. En andenpræmie vil typisk give 1,5 millioner kroner, mens en 12. præmie vil give omkring 60 kroner

Tilbagebetalingsprocent: 50 - overskuddet går til tipsmidlerne

Forbilledet: EuroMillions, hvilket er et lottosamarbejde, som blev startet af Francaise des Jeux i Frankrig, Loterías y Apuestas del Estado i Spanien og Camelot i Storbritannien. Siden er Østrig, Schweiz, Belgien, Irland, Luxembourg og Portugal blevet indlemmet i folden. Der optages umiddelbart ikke flere medlemmer.

]]]
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere