Her er de nye 'X Factor'-dommere

I hvert fald hvis man spørger bookmakerne

Hvem skal være dommere i næste sæson af 'X Factor'? DR har valgt at holde kortene tæt til kroppen. (Foto: Mogens Flindt/Polfoto)
Hvem skal være dommere i næste sæson af 'X Factor'? DR har valgt at holde kortene tæt til kroppen. (Foto: Mogens Flindt/Polfoto)

DR har bekræftet, at der kommer endnu en omgang af 'X Factor', men til gengæld står det langt fra klart, hvem der skal sidde i dommerpanelet.

Både Thomas Blachman og Pernille Rosendahl har signaleret, at de ikke ønsker at fortsætte, mens DR ikke har bekræftet, hvorvidt Cutfather får tilbudt muligheden for endnu en sæson.

Dermed er der lagt op til massive spekulationer om, hvem der skal udfylde de tre siddepladser foran tusindvis af håbefulde danske sangtalenter i den kommende sæson.

Favoritfeltet er dog klar, hvis man spørger hos bookmakerne Unibet og Nordicbet.

- Der er støvet gamle LP'er, kassettebånd og CD'er af i researchen på, hvem der er noget ved musikken i Danmark, lyder det fra Michael Marcuslund fra NordicBet.

Dolph som den nye Blachman?
Her har man sammensat en liste på ikke færre end 150 potentielle emner. Fra de mere oplagte og ned til absolutte outsidere som flodhesten Dolph, der ville kunne få Thomas Blachman til at fremstå som en behagesyg knægt på første skoledag. Han giver pengene 1000 gange igen, hvis han ender med at blive 'X Factor'-dommere senere på året.

- Der gik sport i at finde egnede og mulige navne til dommertrioen, så vi formoder at have ramt mindst et par af den kommende sæsons dommere på vores oddsliste, siger oddssætteren, der spår, at DR får flest udfordringer med at finde den nye Blachman.

- Personligheder, der er kendte for at sige sin mening som Bitterfissen Bethany og Dolph, er dog ikke levnet mange chancer, selv om det ville være ekstremt godt tv med en af disse bag dommerpulten, siger Michael Marcuslund.

Tro på Troelsen

Dolph er slet ikke inde i billedet hos Unibet, der dog deler Nordicbets fokus på navne som Lina Rafn, der tidligere har været dommer i programmet, Søren Rasted, Remee og Simon Kvam, men samtidig også ser muligheder i den anerkendte sangskriver og producer Thomas Troelsen.

- Blandt topkandidaterne har vi før haft et godt øje til solide hitmagere som Rasted og Thomas Troelsen - og derfor er de naturligvis med igen. Lina Rafn var en vældig populær dommer - og vi kan sagtens se, at hun efter overstået barsel og børn kan vende stærkt tilbage, forklarer Unibets danske pressechef, Per Marxen, der selv har en god fornemmelse af Thomas Troelsen og Simon Kvam.

- Der er kun én Blachmann, men hvis han virkelig ikke vil være med igen, har jeg personlig en fornemmelse af, at en type som Thomas Troelsen godt kan være leveringsdygtig i bidende visdom á la Blachmann, ligesom Simon Kvamm er garant for humor, hits og givetvis også lidt kontroverser. Og så er han jo stadig et godt 'DR aktiv', forklarer Per Marxen.

De største favoritter til dommerjobbet (ifølge Nordicbet og Unibet)

Lina Rafn

Julie Bertelsen

Søren Rasted

Remee

Medina

Simon Kvamm

Ida Corr

Se hele listen over spilbare kandidater hos Unibet og Nordicbet

1 af 2 Dolph som 'X Factor'-dommer? Det kunne måske få nogle nye seere til. (Foto: David Høgsholt/Polfoto)
2 af 2 Hvem skal være dommere i næste sæson af 'X Factor'? DR har valgt at holde kortene tæt til kroppen. (Foto: Mogens Flindt/Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere