Lottomillionær fejrer med ventilgummi

Og bagefter skejer han ud med en kørestol ...

Den nybagte millionær har planer om at skeje ud med ventilgummi, bådmotor og rullestol. (Foto: Colourbox)
Den nybagte millionær har planer om at skeje ud med ventilgummi, bådmotor og rullestol. (Foto: Colourbox)

Er man af den overbevisning, at pensionister ikke bør have lov til at vinde store præmier, fordi de bruger pengene for kedeligt, bør man straks klikke videre ... Ellers er det gode muligheder for at få bekræftet sine fordomme i disse linjer.

Der er i hvert fald ikke fare for, at en nybagt lottomillionær fra Kalmar i Sverige snolder alle sine 2.401.810 svenske kroner fra weekendens lottotrækning op lige med det samme.

- Ja, det første jeg skal købe er nyt ventilgummi til cyklen, for det behøves virkelig. Cykelsæsonen er her snart, og det gælder om at være beredt, siger den glade, men anonyme pensionist til Svenska Spel.

Læs også:

Vandt en million i skrab - to gange!

Herefter er der virkelig chancer for et nyt liv i overhalingsbanen.

Bådmotor og rullestol

- Efter fruen har fået sin del af gevinst, kan der blive tale om en ny motor til båden, for den snurretop jeg har i dag er en rigtig katastrofe. Og så må jeg vel også lægge lidt til side til en rullestol, så jeg har noget at køre i, når benene bliver trætte ...

Læs også:

Blev millionær ved en fejl

Over for Svenska Spels vinderambassadør Pierre Jonsson fik den gamle mand også understreget, HVOR heldig han er i disse dage:

- Desuden vandt jeg også 25 kroner i skrab i morges, så jeg er på toppen lige nu!