Her er X Factor-favoritten

Bookmakerne er ikke i tvivl om, hvem der render med sejren

Finalisterne i X Factor, der i aften går på scenen til det første live show. (Foto: Polfoto/Mogens Flindt)
Finalisterne i X Factor, der i aften går på scenen til det første live show. (Foto: Polfoto/Mogens Flindt)

Når Ida fra Videbæk går på scenen i aften i X Factor for at synge Skinny Love, så bliver det i rollen som favorit til den samlede sejr i sangdysten.

Det vurderer et enigt korps af bookmakere, der alle rangerer den 17-årige midtjyde som klar favorit inden den første liveshow løber over skærmen.

- Ida har en super stemme, tilsat et meget charmerende væsen - og hun burde allerede være sikker på at stå i finalen. Formentligt sammen med Line, som har den måske mest suveræne stemme af alle deltagerne. De to piger ville kunne begå sig selv i den amerikanske X Factor, lyder vurderingen fra Per Marxen fra Unibet.

Pernille har vinderen
Samme melding lyder fra NordicBet, der ligesom Unibet har store forventninger til kategorien med de unge under 25 år.

- Solisterne, specielt de unge, er favoritterne, mens grupperne ikke udstråler den samme X Factor. Men med Blachman som coach for grupperne, og det faktum han selv har sammensat to af dem, lurer overraskelsen måske, lyder det fra Michael Marcuslund, der er oddssætter hos NordicBet.

Blachman har dog odds i mod sig. Når bookmakerne skal pege på, hvilken dommer, der kommer til at stå side om side med vinderen, så er Pernille Rosendahl storfavorit.

- Med dette hold ligner det en formsag for Pernille at vinde. Vores odds har da også hendes tre solister blandt vores fire favoritter og oddssætterne lægger allerede nu hovedet på blokken og spår, at det bliver blandt disse fire, at den endelige vinder skal findes, lyder det fra Per Marxen.

Ud over Ida og Line, så tæller Pernille Rosendahls trio også Morten Benjamin. Skarpeste udfordrer til de tre, bliver, ifølge bookmakernes odds, Mulila fra Odense, der repræsenterer solisterne over 25 år.

De ryger ud som de første
Er Ida favorit til at vinde, så er duoen Phuong & Rasmus endnu større favoritter til at ryge ud i aften.

- Gruppen Phuong & Rasmus ryger ud først, hvis det står til os. Deres præsterationer frem til nu har ikke været overbevisende, og Blachman har givet udtryk for, at de mest af alt er med af nød frem for af lyst, forklarer Michael Marcuslund fra NordicBet.

1 af 2 Bookmakerne er enige om, at det med stor sandsynlighed er blandt Pernille Rosdendahls unge solister at X Factor-vinderen skal findes. Ida (nummer to fra venstre) fører favoritfeltet an. (Foto: Polfoto/Mogens Flindt)
2 af 2 Finalisterne i X Factor, der i aften går på scenen til det første live show. (Foto: Polfoto/Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer