Ups! Danske Spil kom med de forkerte tal

Pinligt: Byttede rundt på vindertallene, da de blev offentliggjort på danskespil.dk

Supertallet var IKKE 9, men derimod 13. Tillægstallene var IKKE 20 og 13, men derimod 1 og 20. Vindertallene var næsten rigtige. Har man tallene  9, 16, 22, 24, 41 og 47 på sin kupon er man blevet ca. 5,5 millioner kroner rigere.
Supertallet var IKKE 9, men derimod 13. Tillægstallene var IKKE 20 og 13, men derimod 1 og 20. Vindertallene var næsten rigtige. Har man tallene 9, 16, 22, 24, 41 og 47 på sin kupon er man blevet ca. 5,5 millioner kroner rigere.

Danske Spil har aldrig oplevet så meget bevågenhed til en lotto-trækning som den i formiddags.

Puljen med sine 102 millioner kroner var rekordhøj, og nerverne hang uden på i kontrolcenteret i Brøndby, efter tekniske problemer i Finland havde udskudt trækningen i det fællesnordiske spil fra i aftes til torsdag kl. 10.

Derfor gik den danske spilgigant med både livrem og seler i forbindelse med offentliggørelsen af vindertallene og præmieprognosen.

Alt skulle dobbelttjekkes en ekstra gang, når der nu var så mange penge på spil, og så mange kameraer var rettet mod trækningen.

Offentliggjorde forkerte tal

Samme procedure burde bare have været fulgt, da danskespil.dk over middag med forsinkelse fik opdateret sin hjemmeside med vindertal og præmieprognose fra denne uges trækning.

Vindertallene var nemlig i første omgang de forkerte!

Som en vaks læser af ekstrabladet.dk opfangede, så havde en medarbejder hos danskespil.dk byttet rundt mellem vindertal, tillægstal og supertal, så ingen af delene var rigtige ...

Læs også: Her blev trøste-millionerne scoret

For en god ordens skyld så er vindertallene i denne uge: 9, 16, 22, 24, 41 og 47.

Tillægstal: 1 og 20.

Supertal: 13.

Beklager meget

- I 3-5 minutter lå der forkerte tal. Det var ikke en teknisk fejl, det var en personlig fejl, siger Karen Minke, informationsmedarbejder ved Danske Spil.

- Vi har heldigvis kun modtaget en enkelt henvendelse. Forhåbentlig er der ikke for mange spillere, der er blevet forvirrede. Vi beklager meget, og det er super ærgerligt, siger hun.

Hvordan sikrer man, at den slags ikke sker en anden gang?

- Der er mennesker bag tastaturet, så der kan ske fejl. Men vi gør alt, hvad vi kan for, at det ikke sker igen, siger Karen Minke.