Millionær-søn vinder giga-gevinst

Med en gevinst på 370 millioner kroner blev sønnike pludselig rigere end farmand

Brian McCarthy er født under en heldig stjerne.
Brian McCarthy er født under en heldig stjerne.

Nogle folk er tilsyneladende født under en heldigere stjerne end andre.

Den 25-årige amerikaner Brian McCarthy har allerede fået et forspring i livet, idet hans far er Robert McCarthy og direktør for Marriotts 3500 hoteller i Nord-, Syd- og Mellemamerika.

Men heldet stopper ikke med en rig far. Efter den seneste store gevinst i det amerikanske Powerball-lotteri er sønnike nemlig mindst lige så formuende som farmand.

En af hans fem lottokuponer indeholdt nemlig de rigtige vindertal $107 millioner. Brian McCarthy valgte dog i stedet for at få det fulde beløb udbetalt i rater over 26 år at modtage en engangssum på $68 millioner ... Det er ca. 370 millioner danske kroner.

Læs også: Ægtepar scorede en milliard i pension

- Jeg vil gerne have, at min familie skal nyde det, lige så meget som mig. Og så vil jeg også hjælpe nogle velgørenhedorganisationer, siger den heldige vinder.

Til en start har han sagt sit job op som accountmanager hos Pepsi. Det er også blevet til en golftur til Irland, en tur til Alaska med søsteren og en BMW M3 i garagen. Herudover har han doneret to gange $25.000 til velgørende formål.

Se ABC-indslag om vinderen

ABC kan flere eksempler på meget heldige rige mennesker. Eksempelvis var det en bankmand med millioner på bogen, der i 2008 som den første i New York, vandt i set særligt skrabespil, hvor man modtager en million dollar om året - livet ud.