Sjællænder vinder rekordgevinst i bingo

- Jeg skreg, så min datter troede, jeg var syg, fortæller den glade vinder

Bingo kender man normalt fra forsamlingshusene, men de senere år er det også blevet et populært spil online. (Foto: Colourbox)
Bingo kender man normalt fra forsamlingshusene, men de senere år er det også blevet et populært spil online. (Foto: Colourbox)

Foruden årets største lottogevinst bød påsken også på den største bingo-gevinst, som har været udbetalt på danskespil.dk. Brugeren lonni2 fra Sjælland vandt sidste søndag 393.023 kroner i GuldBingo.

Hun kan nu kalde sig historiens største bingovinder hos Danske Spil.

- Jeg troede ikke på det. Er det virkelig rigtigt, tænkte jeg. Jeg har lige taget jackpotten, sagde jeg til min datter. Hun troede ikke på mig. Kom selv og se, det står lige her, sagde jeg. Så skreg jeg. Mine datter troede, jeg var syg, fortæller vinderen til danskespil.dk.

Udover at fortælle at hun bor på Sjælland og er en del af en 'stor, ung familie', så ønsker vinderen af være anonym.

Sommerferien er sikret

Det er ikke første gang, at 'lonni2' vinder jackpot, men de tre andre gange har beløbet været noget mindre. De næsten 400.000 kroner giver nogle flere muligheder:

- Sommerferien er hjemme. Vi skal sydpå. Det er lidt vildt, så jeg skal lige sluge det først, inden jeg ved, hvad pengene ellers skal bruges til, siger den glade vinder.

Danske Spil lancerede bingo i slutningen af 2007.

Online-bingo i det hele taget har oplevet lidt af et boom de senere år, da spillet appellerer til en ny type spillere, som ikke tidligere har været så aktive online med fx sportsbetting og poker ... nemlig kvinder.