Efterlysning: Ti millioner venter på dig

Lottospiller har efter tre måneder måneder endnu ikke hentet sin store gevinst

Det er ikke særligt smart at bruge penge på lottokuponer, hvis man ikke har til sinde at gå i banken og hente gevinsten, når man får at vinde, at man har vundet over 10.000 kroner ... (Foto: Thomas Borberg)
Det er ikke særligt smart at bruge penge på lottokuponer, hvis man ikke har til sinde at gå i banken og hente gevinsten, når man får at vinde, at man har vundet over 10.000 kroner ... (Foto: Thomas Borberg)

Har du nogensinde indleveret en lottokupon i Viby Sjælland, eller kender du bare nogen, som muligvis har gjort, så brug lige et øjeblik på resten af disse linjer.

En spiller fra Viby Sjælland kan nemlig være ved at begå en af den slags fejl, man kommer til at fortryde.

12. marts blev der vundet ti millioner kroner på en kupon indleveret hos SuperBest i Viby Sjælland. Det sker flere gange om året, at folk ikke kommer og henter deres store gevinster - typisk fordi kuponen er blevet væk - men det er ikke tilfældet her.

Vinderen har nemlig ifølge Danske Spils it-systemer præmiesøgt sin kupon i ugen efter trækningen. Men når man vinder over 9999 kroner, får man ikke umiddelbart at vide, hvor meget man har vundet.

I stedet får vinderen udleveret et præmiebevis og besked om at gå i banken.

Knap tre måneder senere er det endnu ikke sket, selv om spilleren burde være klar over, at han eller hun har vundet minimum 10.000 kroner - og formentlig noget mere.

Læs også: Vi glemmer for 20 mio. i lottopræmier

- Jeg har aldrig hørt om sådan et tilfælde før. Vores andre efterlysninger gælder tilfælde, hvor gevinsterne ikke har været præmiesøgt. Her er spillet præmiesøgt, så det undrer os meget. Det kan være, den ligger i pungen hos en eller et sted derhjemme, siger Morten Hedegaard Hansen, informationsmedarbejder hos Danske Spil.

Selv havde han ikke ventet så længe ...

- Nu har jeg aldrig haft et præmiebevis i hånden, men hvis jeg havde fået fat i sådan et, så var jeg løbet i banken med samme, griner han.

Er tabt om ni måneder

Mange andre lottovindere vælger også at ringe til Danske Spil kundecenter. Det har denne vinder heller ikke gjort.

Vinderen har et år til at indløse sin gevinst. Herefter ryger den i Danske Spils kasse og bliver brugt til ekstrapræmier, garanterede præmiesummer, markedsføring og den slags ...

Læs også: Så røg der lige ti lottomillioner

0 kommentarer
Vis kommentarer